2777
2789
متاهلی؟؟؟  من ک شوهرم هرچی کار میکنه فقط میدیم برا قسط  و ی ذره وسیله برا تو خونه  ...

اره. منم روزای سخت گذروندم. ولی هیچ وقت اولویتم سرکار رفتن نبوده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با فوق دیپلم نمیگیرن؟

نه معمولا لیسانس ب بالا و چقدر پشیمونم ک فوق نگرفتم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

با دوتا بچه کوچیکو کارای خونه واقعا جونی برام نمیمونه واسه کار کردن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

درامد شوهرت چقدره  البته اگ‌دوس داری بگو

الان فکر کنم ۱۵. دقیق نمیدونم😑

دوتا بچه هم داریم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من کاردانی نرم افزار دارم اما هیچی بلد نیسم ازش نمیدونم کجا برم کار کنم

توکافی نتیا 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

چطور باید یاد گرفت ؟ من آرزو اینه که ماهی 2 میلیون تومان درآمد داشته باشم 😒

یاد گرفتنش که آسونه کلی پکیج هست واسش رایگان ولی دنبال کسی باید بگردی که ادمین نیاز داشته باشه این یکم سخته کف درامد هم سع تومن به بالاس

متاهلی؟

بله دوتا بچه مدرسه‌ای هم دارم کرایه خونه هم میدیم به هیچی نمی‌رسیم الان چند روز از ماه گذشته خالی شدیم با بچه‌ها نمیتونم برم بیرون کار کنم هر چند چیزی هم بلد نیستم 😒😒

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

الان فکر کنم ۱۵. دقیق نمیدونم😑 دوتا بچه هم داریم

ما بچه نداریم تقریبا ۹ تومن 

هیچی برا خودمون نمیتونیم بخریم 

البته شوهرم شاگرده 

ام دی افیه اگه برا خودش کار بگیره همیشه خوبه

یاد گرفتنش که آسونه کلی پکیج هست واسش رایگان ولی دنبال کسی باید بگردی که ادمین نیاز داشته باشه این ی ...

پکیج رو از کجا میتونم بگیرم میتونم ازذهمین گوگل سرچ کنم 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

ما بچه نداریم تقریبا ۹ تومن  هیچی برا خودمون نمیتونیم بخریم  البته شوهرم شاگرده  ا ...

خب بستگی به اقساطی که دارید داره.

همیشه سالهای اول زندگی سخت میگذره. یکم اقساط زیاده، مدیریت مالی بلد نیستن دو نفر، اما به مرور خوب میشه. 

خودت پول بگیر ازش و پس انداز کن. من الان اگر ماهیانه چیزی بخوام بخرم که شوهرم نتونه از پول خودم میخرم. 

حتما ماهانه برای خودت داشته باش، حتما

شوهرت چیکارس

کارگر با اضافه کاری و مزایا ده تومن می‌گیره الان هم میگه رییس شرکت حقوقشون رو میخواد کم کنه میگه پنج تا اتباع آورده با هشت تومن کار میکنن 😭😭😭