2777
2789
عنوان

بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا  اخه اینا در کل روز که باهم جنگ دارن  موقع خاب وقتی اینکارا رو میکنن واقعا دیوونم ...

ناراحت نباش هممون همین کارها رو میکنیم چکارکنیم هرچی بهشون محبت میکنی زبونشون هم بگیری به قصد کشتن دوراز جان همو میزنن زمستون هم هست شبها طولانی وزود تاریک میشه همش توخونه بچه ها باهم جنگ میکنن مجبوریم نصفشو بزنیم بی خیالی چاره نداریم

تو رو خدا خوب باشین  من امشب به مرز روانی بودن رسیدم  و ارزو مرگ خودم واقعا  و تهد ...

من به جای بچه هاتون ازتون عذر میخام ایشالله همیشه خوب باشن .ماشرایط جالبی نداریم.اما یکی از دلایل کلافگی بچه ها ممکنه تغذیه شون باشه سردی زیاد ندین بهشون به طبعشون توجه کنید.مرسی از شما مادر عزیز وهمه ی مادرا بهشت واقعا زیر پای این همه گذشت مادراست

وای تو. چقد مثه منی خواهر

پسرای من میوفتن بع جون هم

اون ک بزرگترع کوچیکه رو همش میزنه ینیبدجور میزنه

من بعضی وقتاکنکشون میزدم ولی خودم از عذاب وجدان داغون میشدم چون بعدش با هم خوب میشدن و با تنفر نگاهم میکردن

الان دیگ فقط جدی بهشون میگم بس کنید یا اگ همشون مقصر باشن اصن کاریشون ندارم تا خودشون جدا بشن

ولی باز عصبی میشم و حرص میخورم اخه بدجور همو میزنن

ولی میشه کرد باید صبوری کنیم

وای تو. چقد مثه منی خواهر پسرای من میوفتن بع جون هم اون ک بزرگترع کوچیکه رو همش میزنه ینیبدجور میز ...

من و خواهرمم همینجور بودیم البته ماهردو همجنس بودیم زدنامون هم در حد نشکون یا جیغ و داد 

ولی دخترایی که داداش بالا سرشونه کتکای بدی میخورن 😥 

از این دلم میسوزه برا دخترم 

ناراحت نباش هممون همین کارها رو میکنیم چکارکنیم هرچی بهشون محبت میکنی زبونشون هم بگیری به قصد کشتن د ...

دقیقا زمستون و شبای بلندش  و پای دعوای بچه ها