2777
2789
عنوان

کنکور زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 31 پست
عـزیـزم موفق باشی  چجوری بود سخت بود؟ چه رشته و دانشگاهی؟ منابع و راز موفقیت هرچیزی که احساس م ...

سختیش که سخت هست 

من زبان انگلیسی کنکور ندادم😶

به طور کلی کنکور زبان هیچ منبع مشخصی نداره 

هرچی بیشتر بخونی بهتره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالی که من قبول شدم کل استان ۲ تا تیچر زبان میخواست. امسال ۳۰ تا... خب مشخصا این تفاوت فاحشی هست. دب ...

خودم امسال کنکور دادم

استان شما زیاد میگزفته

استان ماخیلی کم میخواست

گفتم که سال تا سال فرق داره

من همانم که خودم قاتل و خود مقتولم من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم
راضی هستید؟  عذر خواهی میکنم فقط برای اطلاع خودم میپرسم حقوقش رو میتونید بگید؟

اره عزیزم خیلی راضیم چون چیزی بود که از اول میخواستم و رویاشو داشتم از بچگی. من ۴ سال سابقه دارم الان و حکمم ۱۱ تومنه و دریافتی م ۹۳۰۰ هست. تو رتبه بندی رتبم ۳ شد. البته بگم فرهنگیان دوران دانشجویی تم سابقه حساب میشه. با دانشگاه مجموعا ۸ سال سابقه م.

اره عزیزم خیلی راضیم چون چیزی بود که از اول میخواستم و رویاشو داشتم از بچگی. من ۴ سال سابقه دارم الا ...

وای خیلی خوبه موفق باشید تا اخرش🥺😍♥

عذر خواهی میکنم انقدر سوال میپرسم

بنظرتون من الان یازدهمم سال بعد کنکور دارم میتونم قبول بشم؟ زبانمم تقریبا خوبه بخونم احساس میکنم میتونم نمیدونم میشه یکم از زمان کنکورتون بگید

وای خیلی خوبه موفق باشید تا اخرش🥺😍♥ عذر خواهی میکنم انقدر سوال میپرسم بنظرتون من الان یازدهمم سا ...

بله میتونی گلم منابع رو بخر و حتما بخون خیالت راحت قبول میشی مگه اینکه شهرتچن جذب نداشته باشه و سال اینده اصلا معلم زبان نخوان وگرنه اگه زبانت اوکیه و منابع رو بخونی حتما قبولی