2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاملا ناامید نیستم

میشه بدونم حاجتتون تو چه زمینه ایه؟

میشه یکم درد و دل کنم؟ هیچ کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم 

من امروز روز بیستم چله حشر و زیارت عاشورای ساده ست ...

برای اینکه به پسری که دوستش دارم برسم ، میتونم میخوای بگی صلاح نیست و هرچیزیو زوری از خدا نخواه اما من دلم میخواد بگیرم حاجتمو...

دیشب میخواستم ول کنم خیلی جدی چله مو... صبح خواب دیدم که با هم آشتی کردیم نمی‌دونم واقعا نشونه س یا نه...

هوف 

من کلا آهنگ گوش نمیدم  ولی بدون گناه نبودم،  باردار هم بودم،  حاجتم رو هنوز نگرفتم ...

عزیزم از روز چندم به بعد نشانه دیدین؟

میشه بگین حاجتتون در چه حیطه ای بود؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

سلام عزیزان وقت بخیر اتشالله همه حاجت روا باشین، یکی از چیزایی که من ازش حاجت گرفتم، ختم ۴۰ سوره یاسین توی سه روز بود، 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

راستی استارتر در رابطه با حاجتت:

یکی از دوستای نینی سایتی من هم با همین چله حق شناس به پسری که یک طرفه دوسش داشت رسید و پسره بهش ابراز علاقه کرد،۲ سالی باهم بودن ولی بعد این مدت پسره بهش گفته بود من نمیتونم باهات باشم و رفت خارج از کشور.

بنظر من شما این چله رو بگیر و بسپار به امام حسین.

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
عزیزم از روز چندم به بعد نشانه دیدین؟ میشه بگین حاجتتون در چه حیطه ای بود؟

فکر میکنم بعد 30 روز 

یه زمینی هست که 5 تا شریک دارن، هیچ جوره حل نمیشد چندین سال بود که همه درگیر بودن، هربار یه گیری داشت

الان شکر خدا داره حل میشه 

حدود ده ماه پیش خوندم. 

هی خیلی ناامیدم ... به هیچ عنوان نمازتون قضا نشد؟

هیچ وقت ناامید نباش 

خدا کمکت کنه، حل بشه مشکلت 

در مورد نماز یادم نیست 

ولی همیشه سعی کردم قضا نشه ولی بازم گاهی پیش میاد

اون دوران هم واقعا یادم نیست 

میگم که به لطف خدا امید داشتم

فکر میکنم بعد 30 روز  یه زمینی هست که 5 تا شریک دارن، هیچ جوره حل نمیشد چندین سال بود که همه د ...

الهی شکر🍁🙏