2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ  یه بچه سالم و خوشگل بهت میده عزیز دلم😍😍😍

فدات ممنونم از دعای قشنگت هرچی از خدا میخوای بهت بده بجز دردو بلا

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

استرس کلاس زبان دارم نمیتونم بخوابم ونمیتونم تمرکزکنم بخونم

زندگی به خودی خودبه فناست.. هرلحظه هم قراره دق ودلیشوسرتوخالی کنه... سختی همیشه هست.. درد هست... تنهایی به طورکامل هست...همه احساسات هست... گاهی شادی وغم میتونن مخلوطی ازته خیارباشن:) همه چی هست.. قبل توبوده، بعدتوهم خواهدبود... تویی که انتخاب میکنی توی چه حس وحالی بمونی...:) نتونستن ساده ترین راهیه که انتخابش میکنی... اگرم انتخابش کردی به کسی گله نکن... توآزادبودی توی انتخابت...   
فدات ممنونم از دعای قشنگت هرچی از خدا میخوای بهت بده بجز دردو بلا

دورت بگردم که حتما برات کلی دعا میکنممم یه بچه خوشگل و خوب خدا بهت بدههه😍😍😍😍😍

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
خدا نکنه  دکترا جوابش کردن متابولیک عفونت ریه هم گرفته  😭😭😭😭

عزیزم محتاجم ب دعاهات نذر سیب کن ۱۰۰۰ صلوات هدیه ب خانم فاطمه زهرا بعد هر نمازت سوره مبارکه یس بخون و هدیه کن ب اقام ابوفاضل ع و ابا عبدالله و شش ماهش ع و ماه کامل شد سوره یس بخون هدیه کن ب صاحب الزمان و ابوفاضل ع نذر نمک ۸ تا ب نیابت از امام رضا علیه السلام کن ان‌شاءالله یکی از اینها رو انجام بدی حاجت روا میشی عزیزم توکل کن ب خدا سوره واقعه رو بخون ک دست رد ب سینت نمیزنه قرآن همراه خودت داشته باش منم دعا کن عزیزم سوره حمد هم برای گشایش کارت خوبه و اینکه ذکر یا وهاب یا رزاق یا فتاح یا الله و زیاد بگو و براس سلامتی امام زمان عج صلوات و دعا کن ذکر یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه خبر خوبشو بده بهم خوشحال میشم 😍