2777
2789
عنوان

پیشنهاد هدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 34 پست
من دیروز ی لباس خریدم برا دوس پسرم ۵۰۰تومنن آره خوشحال میشن مهم عملته ک بخری 

لباس به نظرت چجور لباسی بهتره؟ این بیشتر تیشرت تنشه سرکارم ک میره با تیشرت میره گرمایی هم هس 

من دوس دارم یچیز باشه ک استفاده کنه نمیدونم لباس گرم بگیرم ک هوا سرد میشه بیشتر تو تنش ببینم یا نه تیشرت بگیرم یا پیرهن مردونه ازین دکمه دارا اخه زیاد ندیدم بپوشه فقط یبار دیدم :/😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی عزیزم،خب واسش یه پیراهن،یاساعت،یاادکلن یادستبندیاکمربندیاکیف پول این چیزابگیریادگاری باشه،الهی ...

دستبند ندیدم بندازه یعنی خوشش میاد؟ باز بین اینایی که گفتین فکر میکنم پیرهن موندگار تره ادکلن که تموم میشه ساعتم ک ممکنه خوب کار نکنه 

ولی فکر کنم با 400 500 تومن بشه یه پیرهن با کیفیت گرفت چند سال بمونه

فقط موندم تیشرت بهتره یا لباس و گرمو پیرهن مردونه 

خودش همیشه تیشرت میپوشه ولی حس میکنم کم ب چشم میاد برای کادو دادن اینطور نیس؟ 

دستبند ندیدم بندازه یعنی خوشش میاد؟ باز بین اینایی که گفتین فکر میکنم پیرهن موندگار تره ادکلن که تمو ...

اره پیراهن خوبه یا الان چون نزدیک زمستون هست یدونه ازاین هودی هااگرمیپوشه یابافت های خوشگلی هست فکرکنم بگردی قیمت خوب گیرت بیاد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
کامپیوتر. ممنونم 😍

اگه پکیج دوره آموزشی خاصی دوس داره میتونین براش تهیه کنین ک مفید باشه براش. اگرم که دوس دارین بیشتر هزینه کنید مثلا تا مرز ۱ تومن اینا ساعت های هوشمند هست. (بخدا مبلغیم نیازتون بود من حاضرم بدم بهتون بدون هیچ چشم داشتی تا عشقتون خوشحال‌کنید. شمام مثه خواهرام میمونین چا فرقی میکنه).

اگه ماشین داره یا علاقه به ابزار داره ست پیچ گوشتی و

. یا یه هدفون تو همین رنج قمیت خیلی خوب گیر میاد باهاش پای سیستم کلی فاز میگیره. 

من خودم عااااشق ابزارم. و کلی چیزای جینگول و باحال برای  تعمیرات و کارام دارم😄

هدفون مناسب بودجتون هست. با یه شاخه گل و یه کیک کوچولو دو نفره. راستی یه متن خوبم براش آماده ‌کنین. 

اونم نتونستین بهم بگید کمکتون کنم

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
اگه پکیج دوره آموزشی خاصی دوس داره میتونین براش تهیه کنین ک مفید باشه براش. اگرم که دوس دارین بیشتر ...

واقعاا ممنونم ازتون محبت دارید 

درباره متن که گفتین 

من خودم میخواستم یه باکس درست کنم با پاکت های کوچیک که توش دلایل دوست داشتنشو بنویسم ولی گفتم شاید خوشش نیاد دو دل بودم شما نظرتون چیه؟ 

هدفونم که گفتین یادم افتاد هنزفری بیسیمش خراب شده دست دست میکنه بخره

منتها نمیدونم تو رنج قیمتی که گفتم چیز با کیفیت هست؟ شما میشناسین مارک خوب معرفی کنید؟ 

اگه پکیج دوره آموزشی خاصی دوس داره میتونین براش تهیه کنین ک مفید باشه براش. اگرم که دوس دارین بیشتر ...

و اینکه شما چون خودتون مردین

به نظرتون پیرهن خوشحالش نمیکنه؟ خودم خیلی پیرهن رو بیشتر ترجیح میدم چون فکر میکنم خیلی بیشتر میمونه براش نسبت ب چیزای دیگه 😅