2777
2789
بابا خیلیا گرفتن و خوب شدن فقط ببین همسرتم اگه داره باید درمان بشه

نامزد سابقم بود ... خانوادمم نمی دونن موندم از پس هزینه هاش چجوری بر بیام بابام بفهمه میکشه طرفو ..

چجوری ...

زگبل زده بیرون از بدنت؟

قرص پاورفبت یا شیتاکه عالی همچنین قرص هگزان 

اگه گیرت بیاد ابنا سیستم ایمنی بدن رو قوی میکنن 

قارچ زیاد بخور پیاز و سیر تازه زیاد بخور چایی سبز 

زیاد بخوز 

مصرف گوشت و مرغ کمتر 

سبزیجات و میوه مخصوصا میوه های قرمز زیاد بخور 

مهم تر از همه کلا استرس رو بذار کنار که خودش 

سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زگبل زده بیرون از بدنت؟ قرص پاورفبت یا شیتاکه عالی همچنین قرص هگزان  اگه گیرت بیاد ابنا سیستم ...

آره زده بیرون .. مرسی عزیزم اصلا چند روزه خواب و خوراک ندارم از استرس...

آره زده بیرون .. مرسی عزیزم اصلا چند روزه خواب و خوراک ندارم از استرس...

نه اصلا نترس چون سیستم ایمنی قوی بشه 

دفع میشه

رابطه کامل اگه داری تست اچ پی وی هم بده که 

ببین رحم درگیر شده یا نه؟

معمولا زگیل هایی خودشونو نشون میدن 

کم خطر هستت 

و از بین میرن 

با لیزر برمیدارن خونگیش هم بخوای

سرکه سیب برنی روشون روزی سه چهار بار یا 

سیر تازه کم کم سیاه میشن میفتن

پماد سالسیلیک اسید ۱۶ درصد هم میتونی 

بهشون بزنی

البته با وازلین دور پوست بزن پوستت

نسوزه

چه شکلی هستن 

زگیل ها؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

برای درمان زگیل تناسلی اولا استرس نداشته باشید و بدونید که درمان های خوبی براش هست چون من خودم دیدم یکی از آشناهای نزدیکمون رفت پیش یک متخصص زنان خوب و درمان شد. براش کرم و داروهای مخصوصی تجویز کرده بود که تو مدت کمی که من دیدمش پرسیدم ازش گفت خوب شدم. سیستم ایمنی بدن هم قوی باشه استرس نداشته باشید و روند درمان رو پیگیری کنید حتما خوب میشید

من در۲۵ سال زندگی خود هم کیست مویی داشتم هم زگیل تناسی هیچی نشده

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه