2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه منم بیام؟

بله عزیزم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

مشاور های نی نی سایت فقط طلاق رو پیشنهاد میدن برو پیش ی روانشناس خوب ک ماهره خودم دارم روانشناسی میخونم میدونم اونی ک درحال تحصیل تو مقطع کارشناسی هست ۹۰درصد نمیتونه راه درستی رو نشونت بده ی مرکز روانشناسی هست تهرانه ولی همه روانشناساش دکتری هستن سرچ کنی دکتر بهزادچاووشی روانشناس یا کلینیک ارگانیک مایندد برات میاره بسیار پزشک ماهری هست و منی ک دارم روانشناسی میخونم هرسری ک مطالب ایشون رو مطالعه کردم تازه بوده مطلب تکراری ندیدم ازشون

مشاور های نی نی سایت فقط طلاق رو پیشنهاد میدن برو پیش ی روانشناس خوب ک ماهره خودم دارم روانشناسی میخ ...

بندر عباسم عزیزم 

خیلی سعی کردم مدیریت کنم ،دیدم نمیشه ،از نظر روحی داغونم.

خدا یا شکرت 🌹
مشاور های نی نی سایت فقط طلاق رو پیشنهاد میدن برو پیش ی روانشناس خوب ک ماهره خودم دارم روانشناسی میخ ...

ناراحتم که چرا به این روز افتادم ، دوس ندارم از خونه بیرون برم.

حوصله ی بچه هامو ندارم ،دوس ندارم برم سر کار .

همش تظاهر به حال خوب .

خدا یا شکرت 🌹
بندر عباسم عزیزم  خیلی سعی کردم مدیریت کنم ،دیدم نمیشه ،از نظر روحی داغونم.

تلفنی هم میتونی باهاشون صحبت کنی گرچه مشاوره باید حضوری باشه ولی صحبت های ایشون میتونه درصد زیادی از مشکلت رو حل میکنه

ناراحتم که چرا به این روز افتادم ، دوس ندارم از خونه بیرون برم. حوصله ی بچه هامو ندارم ،دوس ن ...

حق داری شوهر بد واقعا انرژی آدم رو میگیره اینکه چجوری شوهرت رو درست کنی رو نمیدونم چون تخصصش رو ندارم ک بخوام راه حل بدم ولی اینو میدونم ک برای حال خودت به هیچ کس نباید تکیه کنی میخوای بری حموم وقتی ک بچت خوابه برو حموم چرا اصلا کمک شوهر؟!کالسکه رو خودت دستت بگیر سرکار هم ک میری چ عااالیی اینکه دستت تو جیبته خیلی خوبه اینقدر رو خودت کار کن ک نخوای محبت رو گدایی کنی این حرف رو باید با وجودت قبول کنی تا بتونی اجرا کنی ن اینکه سعی کنی اجرا کنی ولی درونت هنوز دنبال ی نفر باشه ک حالت رو خوب کنه آدم تنها بدنیا میاد تنها هم میره شاید دوتا بچه بودن ک بهم وصل بودن ولی دو فرد جدا بودن در دو بدن جدا وقتیم ک میمیری خودت تنها میری تو قبر شاید دونفر رو باهم خاک کنن ولی دو نفر هیچ وقت یکی نمیشه خدا توان هرکس رو جدا داده پس نباید از دیگری انتظار داشته باشیم حالمونو خوب کنه یا اینقدر وابسته باشیم ک با رفتار دیگری حالمون بد بشه محاله کسی نتونه روت تاثیر مثبت یا منفی نداشته باشه اگه مثبت بود ک چ خوب منفی هم بود اینقدر باید رو خودمون تسلط داشته باشیم ک بتونیم سریع به خودمون برگردیم با درآمد خودت کافه برو ارایشگاه برو باشگاه برو دوست پیدا کن معاشرت کن تو کارت پیشرفت کن حرفه یاد بگیر خودت رو درگیر حرفه پیشرفت و بچت بکن و از کسی توقع نداشته باش در عین حال ب شوهرت عشق بورز اون موقع هست ک شوهر میبینه اینقدر قوی هستی ک نیازی ب کسی نداری میدونه جدا شدن برات سخت نیست پس میتونه آدم خوبی باشه یا ترس از دست دادنت رو هرروز بچشه