2777
2789
عنوان

کسایی که ای وی اف کردن یه لحظه میاد 💜

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 45 پست
برای منم دعا کن،الان دیگه استراحت مطلق شدم،جفتم پایینه ،دعا کن بعد این هم سختی دو تا بارداری خارج رح ...

از خدا میخوام این روزات به خوبی و بی استرس بگذره و دقیقا سر وقتش سالم و سلامت به دنیا بیاد 

الان کسی ازت مراقبت میکنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیالم راحت شد که از پسش بر میام  خدا هر چی که میخوای بهت بده  اره داروم رو رفتم تاییدیه ...

قربونت برم مهربونم،نه عزبزم خواهش میکنم راحت باش،من تخمک کشیم شد ۱۸/۵ بعد تامین اجتماعی ۵/۵ داد تکمیلی ۹/۵

انتقال هم شد ۷ تامین اجتماعی ۲ داد تکمیلی هنوز پرداخت نکرده

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
چشم عزیزم منم ولی فیلم قبلش دانلود میکنم دعا میخونم خدا کنه دلم اروم بگیره کتاب هم فکر خوبیه

عزیز دلم الهی خدا دلتو شاد کنه،جوری که همه این روزا رو فراموش کنی

وای خدا کنه واسه من بعدش انجام بدن من طاقت ندارم

منم قرار بود سه روز بعد باشه نشد،ایشالا همه چیز برات اوکی بشه،ولی در هر صورت به دکترت اعتماد کن

از خدا میخوام این روزات به خوبی و بی استرس بگذره و دقیقا سر وقتش سالم و سلامت به دنیا بیاد  ال ...

معمولا خونه مادرشوهرم هستم،مادرم فوت شده اخه،دیگه الان که پاین بودن جفتمو دیگه پنهان نکردم

قربونت برم مهربونم،نه عزبزم خواهش میکنم راحت باش،من تخمک کشیم شد ۱۸/۵ بعد تامین اجتماعی ۵/۵ داد تکمی ...

پس خداروشکر خوب پرداخت میکنم منم برم تشکیل پرونده بدم

دستت درد نکنه گلم

منم قرار بود سه روز بعد باشه نشد،ایشالا همه چیز برات اوکی بشه،ولی در هر صورت به دکترت اعتماد کن

من که دخالتی تو کار دکتر نمیکنم ولی ته دلم دوست دارم آذر مامان بشم😭😍

معمولا خونه مادرشوهرم هستم،مادرم فوت شده اخه،دیگه الان که پاین بودن جفتمو دیگه پنهان نکردم

خدا رحمتشون کنه

اخه این مثل ای وی اف نیست که نگی تازه چیز مهمیه جون بچت در میونه 

بازم نگران نباش استرس به خودت نده نی نی به امید خدا سالم میاد بغلت😍

خدا رحمتشون کنه اخه این مثل ای وی اف نیست که نگی تازه چیز مهمیه جون بچت در میونه  بازم نگران ...

قربونت عزیزم،همچنین رفتگان شما،اره دقیقا،ایشالا عزیزم از دعای خیرت،منو از حالت بی خبر نذار به امید خدا خوش خبر باشی مهربونم

قربونت عزیزم،همچنین رفتگان شما،اره دقیقا،ایشالا عزیزم از دعای خیرت،منو از حالت بی خبر نذار به امید خ ...

چشم عزیزم تو هم خبرای خوب بهم بده 

خبر به دنیا اومدن نی نی و شادی 😍