2777
2789
عنوان

جانشین چایی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 37 پست

چای میوه ای بخور/منم مصرف میکردم خیلی دوست داشتم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آویشن و دارچین و زنجبیل  بریز رو تو قوری یا فلاسک بزار دم بکشه خوشمزه میشه

الان یه دمنوش زردچوبه خریدم‌ زنجبیل و سنجد و دارچین و زردچوبه س اینم بد نیست با نبات دارم امتحانش میکنم

هوا خیلیییی گرم بود خود بخود ادم از چایی زده میشد😁

دیروز من کلاس بودم کولر نداشت عین جهنم بود آفتابم میزد خیلی آروم چایی از فلاسکم درآوردم هم برا خودم ریختم هم بغل دستیم 😌

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

لازمه شیرینم بشه یا بدون نبات و قند میشه خورد؟ طعمش دلنشینه؟ خوش طعمه؟ 

آره خوشمزس انقد آرامبخشه چند بار بخوری معتادش میشی ،حتما بابونه شیرازی بگیر یعنی ریز باشه ،دمم نکن بریز تو لیوان دمنوش آب بریز بعد پنج دقیقه بخور ،سعی کن نبات و قندو کلا تو زندگیت حذف کنی 

آره خوشمزس انقد آرامبخشه چند بار بخوری معتادش میشی ،حتما بابونه شیرازی بگیر یعنی ریز باشه ،دمم نکن ب ...

باشه عزیزم،  مرسی گلم از پیشنهادت💕 حتما امتحان میکنم

واقعا؟ چه ضرری داشته؟ اخه همه از میوه طبیعی بوده یا خودمون خونه شربت رو از میوه طبیعی درست میکردیم

هات چاکلت با اون حجم از شکلات که پر ضرره. شیر شرکتی هم کلی توش حرف در اومده تازگیا که کم مصرف بشه. شربتم در هر صورت شکر داره و شکر برای بدن سمه. فقط ابمیوه طبیعی خوبه که اونم جایه نوشیدنی گرم و نمیگیره

دیروز من کلاس بودم کولر نداشت عین جهنم بود آفتابم میزد خیلی آروم چایی از فلاسکم درآوردم هم برا خودم ...

من اصن تحمل گرما رو ندارم بعد فک کن چایی م توی این گرما بخورم.. 😅 نوش جانتون

هات چاکلت با اون حجم از شکلات که پر ضرره. شیر شرکتی هم کلی توش حرف در اومده تازگیا که کم مصرف بشه. ش ...

با این چیزایی که گفتی دیگه ازشون استفاده نمیکنم نمیدونستم اینقدر ضرر دارن.. پیشنهادهایی که دوستان دادن رو حتما استفاده میکنم.