2777
2789
عنوان

کارمندی بانک یا آموزگاری کدوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموزگاری راحتتره تابستون استراحت داری یه جور کار تفننی محسوب میشه با درآمد متوسط

ولی بانک روتین باید بری بجز آخر هفته ها و تعطیل رسمی ولی مزایای عااالی داره و میتونی یک زندگی لاکچری بسازی واسه خودت اینو توی اطرافیا زباد دیدم

اگر متاهلی و درآمد شوهرت خوبه برو معلمی اگر مجردی حتما بانک رو برو

اگه خانم هستید قطعا آموزگاری سه ماه تابستون تعطیل هستید ساعت کاری کمتری دارید و ضمنا وقتی ازذواج ...

کی گفته خدمات بیمه طلایی داره شوهر من معلم تو جامعه ما هییچ پرستیژ و مزایای خاصی نداره معلمی  سرو کله زدن با بچه ها خیلی سخته

اگر بحث مادی برات مهمه شک نکن بانک بهتره خیلی خیلی مزایا داره ولب آموزش پرورش فقط ی حقوق ثابت داره و تمام. ولی اگر سختیه کار مد نظرته خوب کارمند بانک سختی های خودشو داره دیگه

اگر مسایل مالی و ارتقا در اینده برات مهمه، بانک

اما اگر دنبال ساعت کاری کم هستی ، آموزگاری 

در ضمن اگر خستگی معلمی به اندازه بانک هست، من معلم ابتدایی بودم یه روزایی بی نهایت خسته بودم، الان کارمند یه اداره دولتی هستم وقتی ساعت ۵ عصر هم میرم خونه، به اندازه معلم بودن خسته نمیشم

در ضمن به ساعت کاری زیاد عادت میکنی

دیگه تا ۵ عصر سرکار بودن برات سخت نیست

کی گفته خدمات بیمه طلایی داره شوهر من معلم تو جامعه ما هییچ پرستیژ و مزایای خاصی نداره معلمی  س ...

برادر من معلم استخدامی آموزش و پرورشِ

کارت طلایی داره 

سال ۹۷ استخدام شد

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
2790
2778
2791
2779
2792