2777
2789
عنوان

درچه حالین ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 45 پست

خابم دارع ولی نمیخابم 

صبم باید ۷ بیدار باشم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون من درونگرام همش میگن تو چرا حرف نمیزنی تو خودتو میگیری و فلان اعتماد به نفسم زیر صفره خیلی ناراح ...

وااااای چقد ممننننن بعد فکرمیکنن من خودمو میگیرم درحد خودم نمیبینمشون ک حرف نمیزنم درحالی ک من اعتماد بنفس حرف زدنو ندارمممم

منم جمعه یه مهمونی خانوادگی خیلی بزرگ دعوتم استرس دارم

کاش کیک بودم ،  واگعی بودن خیلی سخته .
سلام جغدا 😃😃😃😃😃✋️✋️✋️✋️🦉🦉🦉🦉

تاحالا خوردی؟

اسم کاربریتو میگم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وااااای چقد ممننننن بعد فکرمیکنن من خودمو میگیرم درحد خودم نمیبینمشون ک حرف نمیزنم درحالی ک من اعتما ...

دقیقا 

همشونم فک و فامیل شوهرمن بزرگ خونواده داره از کربلا میاد از ظهر تاااا نصفه شب اونجاییم خدا رحم کنه فقط

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

دوتاشم خوردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

غیر بابل تی دیگ چی خوردی؟

دوتاشم خوردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

متوجه نشدم