2821
2789
عنوان

چالش عکس . .📸

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 76 پست
لنتی چی میگید خب؟🦦

هرچی مادرنامزدم فوت کرده برای همین شبا موقع شام یا وقتایی که تنهاس زنگ میزنه یا من زنگ میزنم صحبت میکنیم باهم تا اذیت نشه و دردودل میکنه بیشتر خالی بشه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فوت شد؟؟؟چن سالش بود؟

خودکشی کرد

۲۸

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
هرچی مادرنامزدم فوت کرده برای همین شبا موقع شام یا وقتایی که تنهاس زنگ میزنه یا من زنگ میزنم صحبت می ...

چ عالی 

چ خوبه ک تو این مواقع یکی باشه 

عشقتون ابدی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یه بوسی قلبی فدات شمی قربونت شمی😂😂

باورت میشه با اینکه خیلی دوستش دارم 

خجالت میکشم اینا رو بگم؟🥲😂

دیگه مگه بزنه به سرم یه چیزی بگم بهش 

حالا ببین اون چطور قربون صدقه میره😂🤦🏻‍♀️

اینجا همین امروزه با اینکه سرش شلوغ بود من حالم خوب نبود پیام داد😂😂

اینم چند روز پیشه واسه خودش فقط قربون صدقه میرفت 

منم فقط گفتم افرین😂😐

برمــیا تو مژنیاکــت شوم زنه دل زارم🫀✨
خودکشی کرد ۲۸

وایییی خدااا🥺🥺🥺💔💔خدایااااا

نمیدونم چی بگم🚶‍♀️

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
باورت میشه با اینکه خیلی دوستش دارم  خجالت میکشم اینا رو بگم؟🥲😂 دیگه مگه بزنه به سرم یه چیز ...

بگم حسودیم شد ناراحت میشی؟؟🙂😂

چقد قشنگگگگگ

چن سالتونه؟؟؟؟

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
وایییی خدااا🥺🥺🥺💔💔خدایااااا نمیدونم چی بگم🚶‍♀️

خودمم واقعا خودمم نمی‌دونم چی بگم

زمانی که بهم گفتن تا چندماه بعد عین دیونه ها بودم همش می‌گفتم نه بابا دروغه نه از این چرت و پرتا نگین ولی تا کی میشد خودمو گول بزنم

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
خودمم واقعا خودمم نمی‌دونم چی بگم زمانی که بهم گفتن تا چندماه بعد عین دیونه ها بودم همش می‌گفتم نه ...

موهای تنم سیخ شد:((باهم تو رابطه بودین؟

چرا خودکشی کرد آخه

موهای تنم سیخ شد:((باهم تو رابطه بودین؟ چرا خودکشی کرد آخه

آره عزیزم

خدالعنت کنه خانوادشو همش زیر سر اونا بود داداشش قبول شده بود پزشکی این نمی‌تونست می‌گفت دیگه الان وقتش نیست من کشش ندارم حوصله درس و اینارو ندارم(خودش مغازه داشت)بمیرم براش من 

خانوادش همش سرکوفت میزدن میگفتن از داداشت یادبگیر از تو کوچیک تره ولی مایه افتخارمونه و از این چرت و پرتا🥺

بمیرم من همش می‌گفت آوا من دیگه خستم از این زندگی اگه دارمم ادامه میدم به خاطر توعه دیگه نمیکشم از دست خانوادم کاش من میمردم جاش 

یه شب قبل شام می‌ره تو اتاق درو قفل می‌کنه بعد چند ساعت هرچی باباش اینا صدا میکنن جواب نمیده میرن و ....🙂

ببخشید عزیزم طولانی گفتم خاطرات مرور میشه دلم گرفته🥺

آره عزیزم خدالعنت کنه خانوادشو همش زیر سر اونا بود داداشش قبول شده بود پزشکی این نمی‌تونست می‌گفت د ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺چقد درکش میکنم

و فقد میتونم بگم حال و احوالت نصیب دشمن هم نشه

خیلیییییی سخته💔💔💔تو خیلی قووی که بعد مرگش زنده ای دختر😞

فداتشم  ن بابا ناراحت چی😂 ۱۸  ۲۴

ای جاااانم🙊😍بیا دستتو بکش رو سرمن شاید منم عاشق شدم😂