2777
2789

💠 أرجحیت خواب بر

شب‌زنده داریِ طلبکارانه!

امام صادق (ع) ـ در پاسخ به سؤال از آيه «پس خود را پاك مشماريد...» ـ فرمود: مانند اينكه انسان بگويد: ديشب نماز خواندم، ديروز روزه گرفتم و امثال اين سخنان. عده‌اى بودند كه چون صبح مى‌شد، مى‌گفتند: ما ديشب نماز خوانديم و ديروز روزه گرفتيم. پس، على (ع) فرمود: اما من شب و روز مى‌خوابم و اگر بين شب و روز نيز فرصتى بيابم در آن هم مى‌خوابم.

منتخب میزان الحکمه-ح 5740 📙

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

✍ معمولاً تصور اینکه من مؤمن هستم و منم بعله! ؛ برای نفس، مخرّب است🔹جدای از اثرات منفیِ خودبزرگ‌بینی، این نگرش، منطبق با واقع نیست🔹کوچکی خود را دیدن و خوابیدن، بهتر از خود را بزرگ دیدن و نمازشب خواندن🔹در کل، حس خوب نسبت به خداوند داشتن، بدون انجام هیچ کار مستحبی، برتری دارد به حس بد بهمراه دقت در مستحبات و مکروهات!🔹همچنین، چه کسی گفته نباید به‌اندازه خوابید؟ و خوب لذت برد؟🔹با آزادگی و صادقانه خودت باش؛ خود را در مقابل عده‌ای ممکن‌الوجود، بزرگ‌نشان‌دادن، چه سود؟!

«چند لحظه، تأمّل کنیم!🫀»

💠

🕊آثار نمازشب :

#نمازشب موجب

✨رضايت پروردگار،

✨دوستى فرشتگان،

✨سنت پيامبران،

✨نور معرفت،

✨ريشه ايمان،

✨آسايش بدن‏ها،

✨مايه ناراحتى شيطان،

✨سلاحى بر ضدّ دشمنان،

✨مايه اجابت دعا،

✨قبولى اعمال و بركت در روزى است.

📚ارشاد القلوب(دیلمی) ج۱، ص۱۹۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💎 نماز شب 

♨️ نماز شب، درمان دردهای روحی و جسمی

🔸 امام حسین علیه السلام فرمودند: نماز شب، سنت پيغمبر شماست.

🔸 «مطردة الداء عن اجسادكم». بلكه، دردها را دوا مي كند. شايد برخي تصوركنند كه فقط دردهاي روحي مورد نظر ايشان است و لیکن حضرت مي فرمايد: درد را از بدنهاي شما مي برد. «مطردة الداء عن اجسادكم». حجابها را از قلب شما مي برد، شما را مقرَّب قرار مي دهد.

نمازشب برای هر دردی شفاست.

🌼#نماز_شب

🔸در سلوک راه خدا بعضی کارها جزء 

خطّ‌قرمزهاست، یعنی ترکَش به هیچ رو جایز نیست. نمازشب در رأس این کارهاست.

🔸 مواردی دیده شد که استاد دستور تکرار اربعین به سالک می‌داد، فقط به این علت که سالک یک شب، نماز شبش قضا شده بود.

🔸ده‌ها اثر و خاصیت دنیوی، برزخی و اخروی برای بيدارى شب و تهجّد در روایات برشمرده‌اند.

در قرآن رسیدن پیامبر اسلام به «مقام محمود» مشروط به تهجّد شب دانسته شده است.

📚 سیر و سلوک، آیةالله حاج شیخ علی رضائی

#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم

🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃

نمازشب توقنوت ک گفتید بایدبراچهل نفر استغفارکنیم یا اون ایه روبگیم  میشه اصلا اینارونگیم و بجاش همون ربنا آتنافی الدنیاحسنه و قناعذاب النارو بگیم؟

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
گفتید برای شروع ، نماز دو رکعتی بخونید  این نماز دو رکعتی چجوریه ؟

دوتا نماز دورکعتی مثل نمازصبح میمونه ک باهم جمعا میشه ۴ رکعت مثلا اول دورکعت نمازشب میخوانم قربتاالالله مثل نماز صبح ازاین نماز دوباربخونید متوجه نشدین گوگل بزنید با جزئیات بیشتر گفته