2777
2789
عنوان

سوسک خوردم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 95 پست

اشکال نداره ویتامین س داره 

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

😬😬😬 من بچگی رو یخمک ام مورچه بود خوردم طعم تلخی داشت سوسک چه طعمی بود؟😂

منم مورچه خورده م

حل شده توی شربت پرتقال 😬 شب بود ندیدم، وقتی سر کشیدم دیدم یه چیزای زبری داره میره تو حلقم، نگاه کردم دیدم مورچه ست 🤕🤕😬

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم خرمارو قبل مصرف بشوربزار توصابی بعد بزار تو ظرف در دار

مگه خرما رو میشورن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

یه شب من بیدار بودم بعد یه سوسک اومد تو خونه داشتم تعقیبش میکردم کجا می‌ره که بابامو بیدار کنم بکشتش دیدم دهن ابجیم باز بود رفت تو دهنش یه دوری زد اومد بیرون من شوکه بودم حرکتی نزدم خلاصه🤣🤣🤣

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

منم یه سری داشتم با لذت باقالی پخته با سماق و گلپر میزدم بر بدن ،  غرق لذت بودم که یک دفعه یه چیزی زیر دندونم انگار شکست یه صدای عجیب بود نگو از این سووووووسک کوچیکا بوووووود  😭😭😭😭😭 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است