2777
2789

بچه ها من بخاطر خیانت حن سی شوهرم میخام طلاق بگیرم ولی خیلی ناراحتم😭😭😭 شوهرم پشیمونه میگه بهم فرصت بدهولی نمیتونم اخع😭😭😭😭 نه میتونم طلاق بگیرم نه میتونم با اون باشم😭😭😭😭😭😭 دوس دارم بمیرم😭😭😭😭

بچه ها بهم بگین چیکار کنم؟ طلاق خیلی بده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو حق داری به خودت زمان بده حتما با تراپیست مشورت کن از روی خشم یا از روی خوشحالی تصمیم نگیر 

اما هر تصمیمی که گرفتی به اینده ات هم فکر کن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

خیانت جنسی 💔 فکر نکنم طلاق از این موضوع بدتر باشه

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

عزیزم 

خیانت جنسی خیلی شکننده س برای یک خانوم 

سریع تصمیم نگیرید 

به خودتون زمان بدین اما اصلا به راحتی نبخشید همسرتون رو 

حداقل برای یک مدت طولانی خونه رو ترک کنین تا احساسات شما یکم به ثبات برسن و آسیبی که دیدین یکم ترمیم بشه 

من اگر جای شما بودم هرگز نمیبخشیدم حتی اگر عاشق همسرم باشم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

خیانت رو هرگز نباید بخشید ،وگرنه در حق خودت خیانت کردی 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

امان از بیشعوریه مردا

بگو برعکسش بود خودت میبخشیدی؟

چطور شد فهمیدی؟خودش اومد گفت و اظهار پشیمونی کرد یا اینکه متوجه شدی بعدش اومده و میگه پشیمونه؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی