2777
2789
عنوان

بیاین از بی بی چکم بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 55 پست

سلام لایک تون کردم بیاین بگم چیشد امروز رفتم تکرار آزمایش.. منفی بود بتام 5 بود

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی یه چیزی ته دلم میگه باردارم نمیدونم چرا   هر چی خدا بخواد راضیم به رضای خدا 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
ولی یه چیزی ته دلم میگه باردارم نمیدونم چرا   هر چی خدا بخواد راضیم به رضای خدا

برات از ته دل صلوات میفرستم ان شاالله به حق امام حسین بیای بگی باردار شدی به زودی زود ♥️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ان شالله ک باردار باشی عزیزم ب امید خدا

مگه ممکنه با بتا 5 باردار بود

برات از ته دل صلوات میفرستم ان شاالله به حق امام حسین بیای بگی باردار شدی به زودی زود ♥️

قربونت برم مرسی عزیزم.. هر چی خدا بخواد 

واس خدا کاری نداره ک 

ان شاءلله هر چی خدا بخواد 

واس خدا کاری نداره ک 

سلام عزیزم خوبی من فقط شما رو صدا کردم بهتون بگم منم به معجزه خدا ایمان دارم من حس ششم دارم و مطمئنم باردارم.. و اینکه با قرص پری مشم

یعنی تا قرص نخورم پری نمیشم امشب دو ماهه قرص نخوردم و پری نشدم همیشه هم نزدیک پریوذی هام سینم درد میگیره ولی امشب سینه درد داشتم یکی از علائم بارداریه.. خیلی خوشحال شدم فردا دوباره میخوام برم بی بی چک بخرم ان شاءالله باردار باشم و بیام بگم ریپلای زدم بگم مرسی از انرژی خوبت عزیزم دمت گرم

سلام عزیزم خوبی من فقط شما رو صدا کردم بهتون بگم منم به معجزه خدا ایمان دارم من حس ششم دارم و مطمئنم ...

سلام عزیزم . خیلی خوبه ک روحیه قویتو داری و مطمئنم یه جایی ثمره این همه حس و انرژی مثبت رو میبینی . امیدوارم خوشحالیت صدبرابر بشه با بیبی چک مثبت . حتما منم باخبر کن باهم خوشحال بشیم🙏😍🌷

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤