2821
2789
عنوان

اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 42 پست
من همشو شنیدم همشم تو فامیل داریم به جز ویان که الان فهمیدم کردیه همشونم پسر بودن به جز آوین

تو فامیلتون اسم ویان رو روی پسر گذاشتن؟

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

کوردی؟ من دخترام  دلوُوان   یانی مهربان بریوان یانی شیرزن

بله عزیزم با افتخار 😎❤️

خداحفظشون کنه ❤️😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تواینترنت سرچ کنی کلی اسمای قشنگ میاد

بی محتوا و ریشه و معنی هستن ، اسم کوردی میذارم 

نه عزیزم گفتم به جز ویان منظورم سه تا اسم آخری بود و آوین من اصلا ویان نشنیده بودم الان شنیدم که گفت ...

اها❤️

خودمم تازه این اسمو پیدا کردم و خیلی دوسش دارم ب احتمال خیلی بالا دختردار بشم ویان میذارم

بی محتوا و ریشه و معنی هستن ، اسم کوردی میذارم 

هراسمی که بنظرتون قشنگه بزارین مهم اینه۹ماه زحمت کشیدین حق انتخاب دارین چون اطراف هرکس یه نظری میده مهم دل خودتونه

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

ویان خییییلی خوبه🥹🩵

هژیان،دُرهان،شروان،کاوان،تیگران،آریان،رایان،والا،هاکتان،ناتان،یهان،داریان،فریمان،رامان،هورامان،آرژیان،فرازمان،یالمان،ایلمان،سارمان،ویوان،ملکان،شهان،علوان،ویرمان،انوشروان،اصلان،افران،هلمان،آسپیان،آرتامان،هویدا،واریان،کیسان،علیهان،رهان،رستان،کیهان،حانان،مهرمان،بنیان،ملکان،رادان،سپهران،ارشان،ارسان،بهروان،دایان،سیروان،پرهان،فرقان،نایان،آژمان،آرتان،نیکسان،برکان،ونداد،وصال،روحان،نیکوان،پارسان،آدان،اورهان،جویان،نیواد،وانیک،وریا،هایان،مهرکان،ویگن،ویام،جاودان،اروند،اردوان،هیرمان،آدریان،زروان،آدان،آران،آلان،اردیان،آریوان،هیروان،سایهان،سوشیان،بارمان،دارمان،ژیوان،کیمان،فریان،وانیار،ویرا،آدلان،بهروان،آرکان،ژیان،طوفان

2824
2823
2791
2779
2792