2777
2789
عنوان

پسر جذاب

223 بازدید | 11 پست

سال قبل یکی از استادامون یه چیزی بهم گفت من گریم گرفت بعد یه پسری که یخ ترم پایین تر از منه جلوم وایساده بود بدون اینکه قبلا باهاش حرف بزنم همش دلداریم میداد جوری که استاد فهمید گفت شما چرا حرف میزتید حالا این پسره هم قدبلند و خوشتیپه و هم خیلی خوشگله واقعا هیچ عیبی نداره اخلاقش هم کیوته واقعا 

هعیی اگه واقعا درحدش بودم سعی میکردم بهش نزدیک بشم هرچند ازم هم کوچیکتره من خودم متوسطه قیافم

الان میبینمش روم نمیشه نگاشم کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد به نفس داشته باش

ندارم متاسفانه بعد حس میکنم حتی اگه بهش نزدیک بشم نهایتش چند ماه باهام دوست میشه هیچ نتیجه ای نداره بعد یکی از بچه ها گفت سال قبل با دوست دخترش کات کرده شاید الانم دوست دختر داشته باشه

خب شاید اون نیمه دومی باشه یا پشت کنکور مونده باشه 

مگه هرکس ترم پایین تره کوچیکتره

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
ندارم متاسفانه بعد حس میکنم حتی اگه بهش نزدیک بشم نهایتش چند ماه باهام دوست میشه هیچ نتیجه ای نداره ...

نه بخاطر اون پسره نمیگم... کلا باید اعتماد به نفست رو ببری بالا حالا چه اون پسر چه یکی دیگه...

خب شاید اون نیمه دومی باشه یا پشت کنکور مونده باشه  مگه هرکس ترم پایین تره کوچیکتره

بعد سنش مشکلی نیست مهم اینه که خیلی خوش قیافه اس و از من خیلی سرتره اصلا جرئت اینکه حتی نگاشم کنم ندارم میترسم بفهمه ضایع بشم 

بعد سنش مشکلی نیست مهم اینه که خیلی خوش قیافه اس و از من خیلی سرتره اصلا جرئت اینکه حتی نگاشم کنم ند ...

حالا ک تو میگی سنش کمتره 

شاید برا تو سن مهم نباشه ولی برا اون مهم باشه 

بعدم فکر میکنم توی دانشگاه این چیزا عادی باشه ذهن خودتو درگیر نکن عزیزم 

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺