2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرا ببخشید اینجا پست می ذارم . ازتون التماس دعا دارم ؛ یه موضوعی پیش اومده دعا کنید ختم بخیر بشه. مربوط به یکی از اعضای خانوادمه که باعث ناراحتی مون شده! خیلی التماس دعا دارم

خواهرا ببخشید اینجا پست می ذارم . ازتون التماس دعا دارم ؛ یه موضوعی پیش اومده دعا کنید ختم بخیر بشه. ...

انشاءالله خیره خواهر خوبم به نیت حل مشکلتون آیت الکرسی میخونم حاجتروا باشی عزیزم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خواهرگلم خدای مهربون اونقدر حواسش به ما هست و ما بیخبریم... منم تا حدودا یکسال و نیم قبل نه نمازشب ب ...

انشاالله خیر دنیا و اخرت ببینی، برا ماهم  دعا کن عاقبت به خیر شیم اون دنیا، من خیلی میترسم😞😞

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
عزیزم من اینقدر گناهکارم که گاهی میگم خدایا تا قیات روزها روزه باشم و شبها تا سحر به عبادت باز هم پا ...

منم، ای خدا 😓😭😭😭

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
انشاالله خیر دنیا و اخرت ببینی، برا ماهم  دعا کن عاقبت به خیر شیم اون دنیا، من خیلی میترسم😞😞

ممنون از دعای خیرت

محتاجم به دعا😭 منم خیییییییلی میترسم😭 خدایا خودت به هممون رحمی کن یا ارحم الراحمین🙏🙏🙏🙏

چشم اگه قابل باشم دعا میکنم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
سلام خانمها من دوماهی نبودم گوشیم گم شده بود الان یکی شوهرم خرید بنده خدا... دلم خیلی براتون تنگ شده ...

سلام عزیزم

خوش برگشتی🌹 اتفاقا تو فکر بودم چرا دوستمون یاسینی دیگه نیستنشون.‌ جاتون خالی بود

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
سلام خانمها من دوماهی نبودم گوشیم گم شده بود الان یکی شوهرم خرید بنده خدا... دلم خیلی براتون تنگ شده ...

سلام عزیزم من خواب امام زمان ندیدم ولی همین هفته پیش وفات پیامبر و امام رصا بود منو همسرم در مورد سفره خانوم فاطمه زهرا که یکی از فامیلامون می ندازن هر سال حرف می زدیم گفتم ماهم یه خریدی کنیم برای سفره و بدیم که همسرم عصبانی شد گفت نمی خواد ولش کن و کلی اصرار کردم گفت حرفشم نزن اخه پارسال گفتم بهشون منم یه چی می خرم می دم برای اش و حلوای سفره اونوقت همسرم قبول نکرد دلم شکست تو دلم افتاد ختم قران بردارم هدیه به خانوم فاطمه شبش تو خواب دیدم همون فامیلمون که سفره داره منو برد سمت یه سالنی خودش نیومد داخل تا دم در برد برگشت رفت رفتم داخل دیدم همه جا مرمر و قبر اقا امام رصا اونجا هست قبر اقا مرمر سفید بودو و سکو مانند بود و چند تا مرد افتاده بودن رو قبر و زیارت می کردن فاتحه می خوندن قبرم بدون میله اینا بود من خنگ فقط نگاه کردم اصلا فکر کنم نرفتم فاتحه بخونم عبور کردم از کنارشون چند قدم اونورتر یه مرد خیلی خیلی خیلی زیبا و قد بلند فکر کنم دو نیم متر می شد خیلی بلند بود بهم سلام کرد با لبخند نمی دونم کی بود ولی چون فامیلمونو تو خواب دیدم می گم شاید مربوط به نیتم برای ختم قران بوده خوابم من ایشالا می خوام بخونم هر کس می خواد ایام فاطمیه ختم قران هدیه به خانوم فاطمه برداره ایشالا حاجت روا بشیم همگی

اون دنیا چجوری بود؟

یکم طولانیه ولی بعد از هفت سال فهمیدم چرا اون صحنه ها رو به من نشون دادن.الان حوصله ام نمیگیره کامل توضیح بدم ولی دلم میخواد یه روزی کتابش کنم هم خاطرات زندگیم  رو هم اون جریان  و😭😭😭😭

ولی هفت سال پیش وقتی تو اتاق عمل بیهوش بودم یه سری چیز ها رو دیدم که تا پنج ماه بعد وقتی یادش می وفتادم همش گریه میکردم انقدر اون صحنه ها واقعی بودن

اون موقع به من گفتن این قبر و این کسی که تو خاک میزارن تو هستی ولی من نبودم دخترم بود😭😭😭😭😭منو بردن و گفتن خیلی راحت میمیری و اگه بخوایی جای تو رو نشون میدیم دلم میخواد اون تجربه رو کتاب کنم.

هنوز بعد از هفت سال تک تک لحظه ها رو یادمه.😭😭😭😭😭 از یه جهت بهم راست گفتن وقتی دخترم رو خاک میکردن من هم با اون مردم اون قبر دخترم نبود بلکه قبر خودم بود هنوز نمیدونم چطور با این غم کنار بیام و تا الان چطور دوام اوردم فقط اینو میدونم هر روزی که میگذره دلم براش بیشتر تنگ میشه برای مظلومیتش .

اون یه فرشته بود اومد و کلی به من کمک کرد با تموم بچگیش ولی من خر نفهمیدم اون فقط یه بچه بود😭😭😭وقتی مرد فهمیدم.الان که عکس هاش رو میبینم میگم طفلکی خیلی کوچیک بود ولی خیلی بیشتر از سنش میفهمید بخدا اندازه یه ادم چهل یا پنجاه ساله درک و تجربه داشت.

هیچ وقت کاری نکرد که من از کارش خجالت بکشم همیشه تو دلم بهش افتخار میکردم ولی کاش اینها رو به زبون هم میاوردم😭😭😭😭😭😭😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامانت برات بمیره سمانه 😭😭😭😭

چرا انقدر زود رفتی😭😭😭😭😭😭

چرا یه هویی رفتی😭😭😭😭😭