هعیی😢درخواست دوستیمو ک قبول نمیکنی ولی دلت پاکه،بچه ای ندارم ولی میونمون با شوهرم شکراب شد و از خونش،بیرونم کرد عاشقش بودن😢هیچکدون اهل نماز و روزه نبودیم من الان میخوام سمت خدا برم ،یکساله جداییم و انواع اقسام شکایت ها و دادگاه ها و شب و روز فکرم مشغوله ک چی میشه،میخواست مهریه نده و طلاق بده میخواد بزنتم زمین،هرچی پیامک میزنم جواب نمیده اوایل خیلی داغون تر بودم خسته ام😢همه بهم تیکه میندازن یکساله یادت نمیوفته،فقطم در پی اینکه اتو بگیرخ و علیه ام استفاده کنه ،دوسش داشتم نمیدونم برگردم خوبه یا نه
تورو ب پنج تن از ته دلت روز،قدر دعام کن خسته م ،گناهکارم دعاهام و چله هام نمیگیره😔خستم ،تو محیط خانواده خودمم شدید ب خاطر موضوعی تحت فشار روحی ام،و دلم میخواد از مادرم جدا زندگی کنم اونم راضیه لااقل ب این دعا کن ک از مادرم جدا زندگی کنم نمیدونم چجوری ولی تو ارامش،دعام کن دعام کن ،دعام کن،جهازم ک شب و روز با هزار جور،تحقیر و جون کندن خریدمش این ور اونورخ ،داره خراب میشه😭😭میخوان تقسیمش کنن اعصابم بهم نیریزه ،میخوام تو خونه ی خودم باشم جهازمم استفاده کنم فرقی نداره حالا خونه ی شوهرم باشه یا خودم مستقل شده باشم،فقط خستن از،همه چی،دعام کن دعام کن تورو خدا بیشتر از،یکساله خستگیه روحی دارم