2777
2789
ان شاء الله ک فرج نزدیک باشه خواهش میکنم آقارو یادمون نره. امام مهدی واقعا تنهاست خیلیییی وقته من ...

من بهشون زیاد معتقد نبودم سر جریانی خواب حصرت فاطمرو دیدم که گفتن پروندت دست امام زمان بود می گیرم به کارت رسیدگی می کنم تازه فهمیدم این همه سال که زندگیم پر از امتحان پس دادن بود نگو دست امام زمان بوده پروندم بعد اون خواب هر روز براشون نماز می خونم هدیه می دم به ایشون مادرم نیمه شعبان خواب دیدن خونه فامیلمون که هر سال عدا میدن برای امام زمان نیمه شعبان من هم نشستم و فقط من خوردم از اون دیس برنجی که وسط سفره بود البته شب قبلش کلی باهاشون راز و نیاز کردم فکر کنم دعاهامو شنیدن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه بارم مادربزرگ خدابیامرزم با گریه و زاری امام زمان و صدا کرده و می گفت از دست دوتا جاریش به امام شکایت کردن اخه جاری هاش اهل جادو جمبل وبه شدت بدی می کردن بهش دوست نداشتن روز خوش ببینه همه با هم همسایه و پولدارم بودن کلن سه جاری ولی اون دو تا بری ازار مادربزرگم هر کاری می کردن مادربزرگ منم با امام زمان درد و دل می کنه شب خواب می بینه یه اقای جوان سبز پوش سوار اسب اومدن رو به مادربزرگم گفتن مشکل چیه مادربزرگم دو تا سگی که بهش پارس می کردنو نشون اقا می دن اقا هم سر اون دوتا سگ فریاد کشیدن و گفتن ساکت بعداون دیگه تا اخر عمرش جاریهاش لال شدن یکیشون موقع مرگش با اینکه مادربزرگم ده سالی بود فوت کرده بودن مرتب اسم مادربزرگ منو فریاد می زده گریه می کرده تا لحطه مرگش مرتب اسم مادربزرگمو به زبون میاورد و به همه می گفت پیداش کنین حلالم کنه اینا منو تیکه پاره نکنن همش گوشه کنار خونرو نشون می داد

کدوم نماز رو بهشون هدیه میکنید؟ چندتا نماز دارن.

نماز خاصی نیست دو رکعت نماز معمولی هر روز می خونم هدیه می کنم به اقا امام زمان که تو خواب مادرم نشون دادن بهشون می رسه و منو تو سفره نیمه شعبان دعوت کرده بودن و از خوراکی سفرشم خوردم 

یه بارم از همین نی نی سایت یاد گرفتم برای حاجتمون ندر کنیم ختم قران هدیه به مادر امام زمان بانو نرجس خاتون من اینکارم انجام دادم برای حاجتم البته هنوز قران و تا نصف رسیدم ولی همون شبش که نیت کردم بخونم خواب دیدم یه جفت کفش زیبا بهم دادن پوشیدم مشکلم چند مدت بعد مشخص می شه حل شده یا نه ولی دلم روشنه ایشالا کمکم کنن

یک سری م بعدازنمازصبح خوابیدم وفهمیدم که بدنم داره خواب میره وازپاهام یک چیزی کش اومدبعدبدنم خواب ول ...

محجبه هستی؟چادری هستی و موهاتو بیرون نمیزاری؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

یک بارفیلم مختاررو ماه محرم بودنشون میدادبعداون قسمت عاشورا بودکه بااسب روی پیکرآقاامام حسین میرن من ...

وای خوش به حالت😍😍😍😍😍

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بعد چند روز مریض شدن که معلوم نبود چمه؛ زن عموی بابامو خواب دیدم که بهم یه کاغذ میده میگه عربی نوشته ...

وای دعای مرگ بود یعنی😥😰چرا اخه چه دشمنی باهات داشته؟

من در مورد نماز چیزی ندیدم  تو کل خوابام بیشتر دیدم ادما واقعا عاقبتشون چه شکلی میشه اکث ...

منظورت از،این قسمت حرفت ک گفتی چقدر تو زندگی در،اینده بهشون بد برمیگردونه منظورت چیه؟

یعنی تو همین دنیا،اعمال بد و حق الناسشون باعث میشه ک مثلا در،همین دنیا ،تو سالهای اینده اون بدی ک کردن به خودشکن برگرده؟؟؟؟؟

اگه درست فهمیدم 

میشه ی نمونه از،خوابهاتو تعریف کنی؟

استاتر هنوز هستي؟ بابام و مامانم فاميلن و ٤ تا بچشون در ١ ماهگي مرد اسم يكي ازين بچه ها ابوالفض ...

مگه خواب سومتو چطوری دیده بودی؟ک تعبیرش شد این تاپیک هان؟😂

چند وقت پیش خواب عجیبی دیدم دیدم شهرستان خونه خالم وروبروی پنجره اطاق هستم کلی نخ رنگی تیکه تیکه روپ ...

هعیی😢درخواست دوستیمو ک قبول نمیکنی ولی دلت پاکه،بچه ای ندارم ولی میونمون با شوهرم شکراب شد و از خونش،بیرونم کرد عاشقش بودن😢هیچکدون اهل نماز و روزه نبودیم من الان میخوام سمت خدا برم ،یکساله جداییم و انواع اقسام شکایت ها و دادگاه ها و شب و روز فکرم مشغوله ک چی میشه،میخواست مهریه نده و طلاق بده میخواد بزنتم زمین،هرچی پیامک میزنم جواب نمیده اوایل خیلی داغون تر بودم خسته ام😢همه بهم تیکه میندازن یکساله یادت نمیوفته،فقطم در پی اینکه اتو بگیرخ و علیه ام استفاده کنه ،دوسش داشتم نمیدونم برگردم خوبه یا نه 

تورو ب پنج تن از ته دلت روز،قدر دعام کن خسته م ،گناهکارم دعاهام و چله هام نمیگیره😔خستم ،تو محیط خانواده خودمم شدید ب خاطر موضوعی تحت فشار روحی ام،و دلم میخواد از مادرم جدا زندگی کنم اونم راضیه لااقل ب این دعا کن ک از مادرم جدا زندگی کنم نمیدونم چجوری ولی تو ارامش،دعام کن دعام کن ،دعام کن،جهازم ک شب و روز با هزار جور،تحقیر و جون کندن خریدمش این ور اونورخ ،داره خراب میشه😭😭میخوان تقسیمش کنن اعصابم بهم نیریزه ،میخوام تو خونه ی خودم باشم جهازمم استفاده کنم فرقی نداره حالا خونه ی شوهرم باشه یا خودم مستقل شده باشم،فقط خستن از،همه چی،دعام کن دعام کن تورو خدا بیشتر از،یکساله خستگیه روحی دارم

یه چیز که برای من خیلی عجیب بود و اتفاق افتاد این بود که یه شب تنهابودم دعای عدیله رو خوندم بعد گفتم خدایا میشه یه نشونه بدی ببینم واقعن اون دنیا راسته همینجوری خوابم برد نصف شب یهو از خواب پریدم دیدم خالمو مادر بزرگمو چن نفر دیگه پیشمن گفتم نشونه میخواستی مگه نه اونقدر ترسیدم یهو بلند شدم نشستم دیدم ساعت2نصف شبه گفتم هب خاب دیدم دوباره خوابیدم ایندفعه با صدای یه نفر کنار گوشم بیدار شدم انگار از ته حلق حرف میزد اونقدر قیافش وحشتناک بود که حد نداشت جرات اینکه بلند بشمو نداشتم بهم گفت نشونه خواستی اینم نشونه خییییلی ترسیدم به حدی که یهو خودمو سریع بلند کردم برقارو روشن کردم دیدم ساعت 4صبحه از اون شب به بعد تو اون اتاق میترسم تنها بخابم.حالا میگم قیافه اونی که خیییلی وحشتناک بود نکنه اعمالمه و خوب نبوده که وحشتناکه

بعد از۱۳سال زندگی که با بچه دار نشدن شوهرم ساختم با ندارایی هاش با خانواده بددهن و تهمت زنش ساختم به راحتی منو طلاق دادخدا اما منو فراموش نکرد یه مرد خوب سرراهم قرار داد که میخام باهاش زندگی کردنو تجربه کنم.میخاام مادربشم برام دعا کنید بتونم به راحتی بارداربشم

آهان یادم رفت بعد یهو یه جیز افتاد روم باخودم گفتم این بختکه به زوووور بقلش کردم شنیده بودم بختکو بگیری هرچی بخایی بهت میده بلند میگفتم یه بچه میخام طبیعی بدون دوا درمان همینجوری مثل تراشکاری که نور میپاشه اونجوری نور ازش میپاشید ولی خیییلی وحشتناکک بود

بعد از۱۳سال زندگی که با بچه دار نشدن شوهرم ساختم با ندارایی هاش با خانواده بددهن و تهمت زنش ساختم به راحتی منو طلاق دادخدا اما منو فراموش نکرد یه مرد خوب سرراهم قرار داد که میخام باهاش زندگی کردنو تجربه کنم.میخاام مادربشم برام دعا کنید بتونم به راحتی بارداربشم

شب و روز کارم شده گریه کردن و بیتابی کردن از دوری و دلتنگیش.  اصلا نمیتونم باور کنم که بابام رو ...

دنیا خیلی کوتاهه،همه ما خانواده هامونو دوباره توی بهشت میبینیم و کنار هم زندگی میکنیم اونم تا ابد و بدون نگرانی جدایی(البته هرکس ک اعمالش صالح باشه،ب نظرم امام حسین پناهگاه خوبیه برای اخ،ت)