2777
2789
من چیزایی که برام واقعا نیاز شد اینا بود  کریر و کالسکه ، سرویس رخت خواب بچه ،ساک نوزاد پتو ...

کریر و کالسکه چقدر خریدین چه برندی دلیجان خوبه به نظرتون؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عالی😁

بله

جدی میگم

یه سر به سیسمونیا بزن

انقدر خوب و کامل برات توضیح میده چند تا مدل میاره برات هرچی بخوای میخری 

من انقدر لیست بالاپایین کردم هیچکدوم به دردم نخور

رفتم‌ تو مغازه هرچی میخواستمو گرفتم 

نه که خودم بگم اینو میخوام اونو میخوام... خودش از صفر سروع کرد و قشنگ خریدمو کردم

فقط یه ۴ ساعت شد اما چندتا صندلی راحتی بود برا نشستن مامانا

فقط حتما یه چیز ببر برا خودت که بخوری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ست لباس عروسکی خریدم چون نی نی کوچولو بود شیشه شیر  گهواره  کریر  سبد واس ...

یه پشه بند هم بخر خشکن کن هم بگیر وقتی دستشویی میکنه بشوری خشکش کنی  وان و لیف این چیزا  

بله دلیجان گرفتم آنلاین از  ی پیج تو تهران سفارش دادم قیمتاش خیلی بود،راستی قنداق سوسیسی رو یادم رفت بنویسم برات حتما بگیرش تا دو ماهگی واقعا نیازه چون بچه کوچیکه و نرمه توی اون راحت بغل می‌کنی شیرش میدی بچه هم اذیت نمیشه

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

اول چند دست لباس بخر ی دست بیمارستانی  پتو دور پیچ و اغوشی   ی ست حوله زیر انداز تعویض دستمال   

وسایل بهداشتی. شامپو روغن لوسیون پماد سوختگی  مای بیبی ی بسته شیر خشک  بعدم شیر دوش شیشه شیر و پستونک و ست مانیکور مثل شونه و ناخن گیر 

ی فلاکس کوچیک وظرف غذای کودک 

وسایل بزرگ اگه جا داری که هیچ اگه نداری بنظرم از تخت نوزاد صرف نظر کن بدرد نخوره  بجاش بعدا نوجوانی بخر ی کمد کالسکه گهواره  خواستی براش تشک بازی بخر (این مورد تا وقتی خیلی کوچیکه ب درد میخوره بعد اینکه غلت خوردن اینارو یاد گرفت ب درد نمیخوره )

روروئک میگن ضرر داره ولی اگه دوستداری بخر بعلاوه ی ست پلاستیک که توش وانو چند تیکه وسیله دیگه داره میتونی خودتم سبد بخری برای لباسو اسباب بازی  ی دست رخت خواب لازم داره که اونم اماده میتونی بخری  

چیزایی که خیلی واجب بودنو نوشتم  ولی میتونی خیلی خریدای دیگه بکنی مثلا کریر و صندلی مخصوص ماشینو  صندلی غذا و چادر کودک و یا از این گهواره موزیکال و اینا که بنظرم هزینه اضافیه واقعا

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

کالسکه ۱۸۰۰فک کنم ، کریر و ساک باهم ۸۹۰

بله دلیجان گرفتم آنلاین از  ی پیج تو تهران سفارش دادم قیمتاش خیلی بود،راستی قنداق سوسیسی رو یاد ...

عزیزم چقدر خریدین تو با سلام کیف و کریر و کالسکه زده ۲۸۰۰ اینا نمیدونم یعنی خوبه ؟

عزیزم چقدر خریدین تو با سلام کیف و کریر و کالسکه زده ۲۸۰۰ اینا نمیدونم یعنی خوبه ؟

اره قیمتش که خوبه ولی من از اینستا سفارش دادم راحت تر بود برام 

اره قیمتش که خوبه ولی من از اینستا سفارش دادم راحت تر بود برام 

منم بچه سوم هست هیچی ندارم چون بچه دومم ده سالشه چیزی ازش ندارم میخوام زیاد هزینه نکنم در همین حد خوبه 

اینستا ؟میشه پیجش بدین شما راضی بودین من میترسم اینترنتی خرید کنم 

من خیلی راضی بودم از جنساش تازه پیج معروفی هم بود فک کنم ایدیش این بود قصر نینی سرچ کن به انگلیسی 

ممنونم گلم

خواهش فدات خیلی مختصر گفتم برا دخترم هم اینا رو خریده بودم واقعاً الان همه چی گرونه چیزای واجب بخر الکی پول خرج نکن بعد به دنیا اومدن بیشتر پول لازمه 

راستی مای بی بی و حوله دور پیچ یادم رفت