2821
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 22 پست
حرص میخورم که چقدر اهل زندگیم ،با کم و زیاد زندگی میسازم مادیاتی نیستم سعی میکنم فکر جیبش باشم ولخرج ...

عزیزم ببخشید رک میگم تا بچه دار نشدی یه فکری به حال خودت بکن 😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک کنم خودش از باباش یاد گرفته ،سال اول ازدواجمون وقتی رفتاراش برام غیر عادی بود به باباش گفتم پسرت ...

اگه واقعا حس میکنی جونت در خطره راحت ازش نگذر ولی من خودمم وقتی عصبانیم به بچم میگم نکن این کارو میکشمتاااا!مردا بعضیاشون وقتی عصبی میشن بد دهنن و حرفای بد میزنن.شاید از باباش شنیده عادت کرده 

اگه واقعا حس میکنی جونت در خطره راحت ازش نگذر ولی من خودمم وقتی عصبانیم به بچم میگم نکن این کارو میک ...

کلا خانوادش ارتباط خوبی باهام ندارن مامانش خیلی بد دهنه باباش هم اصلا اخلاق خوبی نداره حتی بهشون محبت میکردم بی محلی میکردن مثلا به مامانش میگم بیا خونه پسرت میگه من حاضر نیستم پول اسنپ بدم بیام خونه شما ،منم چند ماهه باهاشون قطع ارتباط کردم 

2823
2791
2779
2792