خانوم۱۸ مدیر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2828 عنوان خواستگاری .. | مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 48 پست چقدر کاراهای خواستگاری سخته .. امروز مامانم از صبح داره خونه رو تمیز میکنه خیلی استرس دارم نمیدونم چطوری باید رفتار کنم پسره هم داره میاد چجوری رفتار کنم من 😩😩😩🥶😂😂😂😂میدونم جای این حرفا نیس ولی انگار استرس همه وجودم گرفته 🥺 میگذره(: 1402/08/05 | 19:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2828 خب کوتاه نیست ک اگر پسر خوبیه چند وقت باهاس آشنا شو ببین بدرد هم میخورین انشالله😍.. هر چی خیره عزیزم ممنون از دلداریتون میگذره(:
pariparya عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 340 انشالله😍.. هر چی خیره عزیزم ممنون از دلداریتون ان شاءالله خوشبخت بشی . برای منم دعا کن شوهرم کلی چک داده دست مردم برای خرید مغازش زندگی مشترک خیلی دردسر داره پر از فراز نشیبه. استرس شوهرت میشه استرس خودت .یه مطلب دیگ اگ سنت کمه ازدواج نکنی بهتره تو سن کم وارد این مشکلات شدن بخدا نمی ارزه خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
خانوم۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2828 ان شاءالله خوشبخت بشی . برای منم دعا کن شوهرم کلی چک داده دست مردم برای خرید مغازش زند ... انشالله عزیزم از ته دلم واست دعا میکنم گره های زندگیت باز بشه خوشحال باشی همیشه عزیزم ۱۹ سالمه 🤦🏼♀️ اره اینم در نظر میگیرم ک باید اول درسمو تموم کنم مادرم قراره با پدرم حرف بزنه بگه بهش میگذره(: