helllllmaaaaa مدیر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 عنوان قرص لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 12479 بازدید | 34 پست سلام کسی تجربه استفاده از قرص جی سی رو داره؟ خوب بوده راضی بودید؟ میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ 1402/08/05 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helllllmaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 آمپول ماسیزا با تجویز پزشک بزن قبلش باید یک ازمایش چکاب بدی فعلا توی یک هفته ۳ ... دکتر غدد رفتید؟ میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
helllllmaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 والا نمیدونم ،باید کد اصالت سنجی داشته باشه و روی همه قرص ها علامت gc حک شده باشه مرسی عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی. الهی همیشه سالم و خوش اندام باشی دوست خوبم❤️❤️❤️ میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
helllllmaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 آمپول ماسیزا با تجویز پزشک بزن قبلش باید یک ازمایش چکاب بدی فعلا توی یک هفته ۳ ... پس آمپول خیلی خوبیه. باهاش احساس ضعف نمیکنید. اذیت نمیشی؟ قیمتش گرون نیست؟ میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
helllllmaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 آمپول ماسیزا با تجویز پزشک بزن قبلش باید یک ازمایش چکاب بدی فعلا توی یک هفته ۳ ... ببخشید خیلی سوال پرسیدم میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 دکتر غدد رفتید؟ بله، کلا جلو اشتهارو میگیره و ترشح قند رو کاهش میده بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 32385 مرسی عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی. الهی همیشه سالم و خوش اندام باشی دوست خوبم❤️❤️❤️ زنده باشی عزیزم همچنین شما😘😍
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 پس آمپول خیلی خوبیه. باهاش احساس ضعف نمیکنید. اذیت نمیشی؟ قیمتش گرون نیست؟ اصلا احساس گرسنگی نمیکنم عزیزم اصلا میگفتن معده درد میاره اما برای من اصلا اینم نداشت اره واقعا خوبه کاش زودتر میرفتم سراغ این قیمتش ۶۰۰ بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
helllllmaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 بله، کلا جلو اشتهارو میگیره و ترشح قند رو کاهش میده خیلی عالیه . پس منم میرم خدا کنه به منم دکتر بده. میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
helllllmaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 اصلا احساس گرسنگی نمیکنم عزیزم اصلا میگفتن معده درد میاره اما برای من اصلا اینم نداشت ... قیمتش هم مناسبه به نسبت قرصای لاغری که بالای یک میلیون هستن. با کلی عوارض میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 قیمتش هم مناسبه به نسبت قرصای لاغری که بالای یک میلیون هستن. با کلی عوارض اره عزیزم البته باید ۳ بار بخریش من هر ۳ تارو یکجا خریدم سوزن هم باید بخری و تزریقش مثل انسولین هست هر روز ناشتا هر سوزن رو هم ۲-۳ بار میتونی استفاده کنی بیشتر نه چون کند میشه و ممکنه دردت بیاد بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 خیلی عالیه . پس منم میرم خدا کنه به منم دکتر بده. قبل از اینکه پول ویزیت بدی بگو که اومدم برای آمپول ، البته باید قبلش آزمایش کلی بگه بدی بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
helllllmaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 قبل از اینکه پول ویزیت بدی بگو که اومدم برای آمپول ، البته باید قبلش آزمایش کلی بگه بدی مرسی عزیزم برام وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی. الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده ممنون دوست خوبم میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
helllllmaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2368 قبل از اینکه پول ویزیت بدی بگو که اومدم برای آمپول ، البته باید قبلش آزمایش کلی بگه بدی حالا آزمایش اشکال نداره انجام میدم بازم ممنون همیشه سلامت باشی🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹 میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
yamahdy عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8270 بله برا من عالی بود فقط خواست باشه فیک نباشه چون زیاده تو بازار ،میخوام دوباره تهیه کنم سلام.با این قرص دچار بیخوابی نشدید؟از کجا خریدید؟ دلم برات تنگ شده حسین
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 32385 سلام.با این قرص دچار بیخوابی نشدید؟از کجا خریدید؟ چرا عزیز خوابم کم شده ولی برام آزاردهنده نیست