2789
عنوان

دانشجوها

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 42 پست
معدلت بالا بشه که چی بشه؟ بیخیال به فکر کسب درآمد باش تو این گرونی... درس چیه...پاس میکنی بسه

مجبورم بورس خانواده ما درسه درخشیدن تو درسه فقط با درسم با قبولیم تو ارشد میتونم به این چیزا برسم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من درسای دیگم متوسطه اما زبان هم ۸ ساله میرم کلاس هم درسته درس میدم 

جهاد دانشگاهی خوبه برم بنظرتون ؟ شنیدین اسمشو؟ تو چه مدت در حد دانشگاه میتونم یاد بگیرم 

جهاد دانشگاهی خوبه برم بنظرتون ؟ شنیدین اسمشو؟ تو چه مدت در حد دانشگاه میتونم یاد بگیرم 

شنیدم اما خبر ندارم 

زبان اگه ۵۰ درصد کلاس باشه ۵۰ درصد خودتی ، فیلم هایی ک میبینی ، کارایی ک جدا از کلاس انجام میدی 

مجبورم بورس خانواده ما درسه درخشیدن تو درسه فقط با درسم با قبولیم تو ارشد میتونم به این چیزا برسم&nb ...

دیگه زمان این نمره برای افتخار گذشته...الان با این تورم وحشتناک و قیمتهای نجومی باید هر کسی یه درآمد داشته باشه تا زندگیش بچرخه. پول داشته باشی بهت افتخار میکنن و احترام میذارن. نمیپرسن نمره کوییز زبانش چی بود 

منم رشته مورد علاقم رو آزاد انتخاب کردم( آموزش زبان )

همه چی خوب هست جز یه کتاب

برای دانشگاه بالای ده ساعت درس میخونم اما یه این کتاب میرسم جونم در میاد دو دیقه بشینم پاش🥲

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
دیگه زمان این نمره برای افتخار گذشته...الان با این تورم وحشتناک و قیمتهای نجومی باید هر کسی یه درآمد ...

خب مشکل همینه من اجازه ندارم بیرون کار کنم جز اینکه از طریق درسم بتونم 

منم رشته مورد علاقم رو آزاد انتخاب کردم( آموزش زبان ) همه چی خوب هست جز یه کتاب برای دانشگاه بالای ...

خدایاااا. 

بنظرتون چیکار کنم برا زبان 😔 خیلی استرس دارم

خیلی سنگینه زبان دانشگاه ؟

خدایاااا.  بنظرتون چیکار کنم برا زبان 😔 خیلی استرس دارم خیلی سنگینه زبان دانشگاه ؟

نه بابا اصلا.... زبان تخصصی ما خیلی آسونه

روانشناسی که عمومی داره زمان ها رو بدونی خیلی عالیه فول میشی

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
نه بابا اصلا.... زبان تخصصی ما خیلی آسونه روانشناسی که عمومی داره زمان ها رو بدونی خیلی عالیه فول م ...

میخوام کلاس برم اما الان که بدردم نمیخوره چون تازه می‌خوام شروع کنم بنظرتون چیکار کنم زبانم بالا بگیرم معدلم بالا بشه