2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 29 پست
نه متاهل

میخواستم بدونه لیزر بیکینی ضرر داره آیا 

البته من مجردم ...

مهربان باشید. همه ی آدم ها در حال دست و پنجه نرم کردن با چیزی هستند که شما خبر ندارید.‌ 🩵🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیکینی خیلی خیلی تیره ست

ببین من کلی جلسه لیزر رفتم که فقط با طول موج الکس که مال پوست روشن و اروپاییه لیزر کردن دردش وحشتناک بود اشکم در میمد بعدم سوختگی داد خیلی داغون شدم بعد دیگه ول کردم رفتم یه جا لیزر دوئتو خوب بود چون هر دو تا ژول موج همزمان استفاده میشه و برای بیکینی که تیره تره اندیاگ هم دردش خیلی کمه هم برام جوابدهیشبیشترربود 

میشه بگی چ ضرری داره؟ حالا که همه فول بادی میرن

اقوام پزشک هستن گفتن ما هم میریم اما بیکینی زیر بغل نمیریم سینه کیست میاره تخمدان هم ضعیف می‌کنه برای بچه دار شدن ضرر داره 

دوستان بنظرتون لیزر شاتی یا با ژله ؟من هردوشو انجام دادم تقریبا جواب داده از نظر بهداشتی میپرسم ...

مهربان باشید. همه ی آدم ها در حال دست و پنجه نرم کردن با چیزی هستند که شما خبر ندارید.‌ 🩵🦋
اقوام پزشک هستن گفتن ما هم میریم اما بیکینی زیر بغل نمیریم سینه کیست میاره تخمدان هم ضعیف می‌کنه برا ...

جدی؟ وای من دارم برا زیربغل میرم آخه خیلی موهاش ضخیمه 🫠

اگه پوستت تیرس باید با طول موج اندیاگ برات لیزر کنن وگرنه اثر نمیکنه 

عزیزم توروخدا جواب میدی خودت بااین طول موج امتحان کردی جواب داده 

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶
عزیزم توروخدا جواب میدی خودت بااین طول موج امتحان کردی جواب داده 

اره من با دستگاه دئوتو رفتم بد نبود ولی در کل لیزر اینجور نیست که راحت بشی از موها دورش هم که تموم میشه چند ماه یه بار شارژ باید رفت 

اره من با دستگاه دئوتو رفتم بد نبود ولی در کل لیزر اینجور نیست که راحت بشی از موها دورش هم که تموم م ...

عزیزم میشه بگی الان موهای بکینیت چطور درمیاد چندوقت یکبارشیومیکنی چندوقت یکبارلیزرمیری

اره من با دستگاه دئوتو رفتم بد نبود ولی در کل لیزر اینجور نیست که راحت بشی از موها دورش هم که تموم م ...

من قرارشد برم کندلاجنتل که طول موج اندیاگ هم داره ولی چون خیلی گرونه دو دلم

از کندلا الکس استفاده هم کردی؟

من قرارشد برم کندلاجنتل که طول موج اندیاگ هم داره ولی چون خیلی گرونه دو دلم

کندلا نمیدونم طول موج الکس و اندیاگ رو باهم میشه روشن کرد یا نه من قبلا رفته بودم و هیچ جا از اندیاگ استفاده نمی‌کرد بعد که پرسیدم یکیشون گفت ما همه رو با الکس می‌زنیم و هی طول موج عوض نمی‌کنیم من اصلا راضی نبودم چون سوختگی دادم 

کندلا نمیدونم طول موج الکس و اندیاگ رو باهم میشه روشن کرد یا نه من قبلا رفته بودم و هیچ جا از اندیاگ ...

باکندلا سوختی؟

اره هم کنلا هم سایناشور 🤦🏻‍♀️😂

اوف مدل جدید کندلا که اومده میگن طول موج اندیاگ داره که توشهرمایه دونه هست فقط

عزیزم ببخشید فقط اخرین سوال میگین الان موهای بکینیت چطور درمیاد چندوقت یکبار شیو میکنی وچندوقت یکبارلیزرمیری