2777
2789
نمیخوام بترسونمت، خودم خیلی تو نی نی سایت خوندم یکی می‌گفت درد اداره یکی می‌گفت داره، یه درصد اگر ل ...

یاحسیییییییییین 

من از کجا بدونم لولهام بستس یابازه؟

شما کجا انجام دادی؟

یاحسیییییییییین  من از کجا بدونم لولهام بستس یابازه؟ شما کجا انجام دادی؟

من شهریار زندگی میکنم و اونجا با بیهوشی نداشت، اما تهران می‌دونم با بیهوشی دارن...

من وسطاش هی با آه ناله میگفتم نمی‌خوام اصلا لوله ام باز شه، تو رو خدا تمومش کن..

بیشتر از هفت بار تزریق کرد 

چون گرفته بود،

خداروشکر آخرش باز شد.

اما مردم و زنده شدم.

اگر الان برگردم فقط با بیهوشی.‌..

توام دیگه خودت باید ببینی چقدر تحمل درد داری،

یا اگر مشکل هزینه نداری برو با بیهوشی پیدا کن،

یه درصد اگر لوله هات بسته باشه 

خیییلی درد میکشی

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا نوشتن سی دقیقه شما میگی سه دقیقه😔

نهایت یه ربعه که کل دردش ۳ دیقس مثل روز اول پریود من دوبار گرفتم یه ساعت قبلش یه شیاف میذاری خلاص. قوی باش دختر برو ارزشش رو داره

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🙂 کوردم😌
شما بچه دار شدید؟

نه متاسفانه 

سه ماه میگذره از عکسم

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

سلام عزیزم اگه تهران هستی برو مرکز ناباروری ابن سینا فقط با بی هوشی انجام بده اونی که می گی درد نداشت صد در صد گرفتگی نداشت ولی شما نمیدونی گرفتگی داری یا نه من رفتم با بی هوشی انجام دادم تو جواب نوشته بود گرفتگی تو یه لوله که باز کردن ولی به نظر من حتما برو اونجا پرسنلش عااالی هستن این مراکزی ام که میگن بدون درد دروغ میگن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز