2777
2789
عنوان

خانم های باسیایت بیاید بگید بد گفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 26 پست
همین رو بگو اخه رودربایسی داشتیم  اره همشون رو دارم

خب پس محکم برو در خونشون بگو 2 ماه گذشته مگه من مسخره شما هستم حالا دارم حرمت همسایگی نگه میدارم همین جوریش هم دیر اسمم در اومده ظاهرا شما بدون قرعه به هرکس بخوای میدی..همه مگه پولشون واریز نکردن این مسخره بازی ها چیه ک پول منو دوماه نگه داشتین تا الان 2 ملیون سود پولم میشد

روزی ی بار زنگ بزن تا مجبور شه بده من بودم میگفتم شوهرم زنگ بزنه  حرف مرد تا حرف زن بهتر جواب ...

گفت ابان میده شماره کارت بدم 

اخه خیلی نزدیک هستیم مامانم که می گفت ولش کن پیام نده  

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین رو بگو دیگه به قرعه کشیش هم اعتماد ندارم واقعیت باشه یا نه همش اخرین نفرم یه این دفعه وسط بودم ...

پولتوگرفتی دیگه ازین قرعه کشیاننویس من تا طرفم فامیل درجه یکم نباشه جلونمیرم

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
اخه همسایه چندین چند ساله هستیم  بخدا می خواستیم ماشین بخریم چند میلیون ضرر کردیم

نه گلم داری از حقت صحبت میکنی خیلی هم خوب بود همسایه چند ساله باشه اگه ارزشی برا یان آشنایی قائل باشه سو استفاده نمیکنه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
خب پس محکم برو در خونشون بگو 2 ماه گذشته مگه من مسخره شما هستم حالا دارم حرمت همسایگی نگه میدارم همی ...

اره بخدا ،فکر کن شهریور می خواستیم ماشین بخریم قرار بود ماشینمون رو بفروشیم فقط شانس اوردم نفروختیم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
من الان یه وام دارم قسم خوردم تموم شه دیگه نمینوییم با دوست و آشنل ادم روش هم نمیشه ابن چیزام پیش می ...

اره واقعا

اره بخدا ،فکر کن شهریور می خواستیم ماشین بخریم قرار بود ماشینمون رو بفروشیم فقط شانس اوردم نفروختیم& ...

خب پس الان بگو والا 2 ماه گذشته از وام من دیگه حرفی باقی نمیمونه که بخواییم رو در رو بزنیم 

بعدم بگو لابد پول خرج کردین خود تون ک نمیخوایین واریز کنید 

پولتوگرفتی دیگه ازین قرعه کشیاننویس من تا طرفم فامیل درجه یکم نباشه جلونمیرم

دقیقا می خوام ماهانه برم طلا بگیرم 

خب پس الان بگو والا 2 ماه گذشته از وام من دیگه حرفی باقی نمیمونه که بخواییم رو در رو بزنیم  بع ...

همین رو بگو انگار من رو ساده گیر اورده بود 

دقیقا می خوام ماهانه برم طلا بگیرم 

پولتم کم بود سکه پارسیان بگیر من کم کم سکه پارسیان میگیرم چندتاشون میدمش یه تیکه طلا.البته پس انداز فقط واسه خودمه زن لازمه یه پس انداز داشته باشه که هیچکس ازش خبرنداشته باشه

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
پولتم کم بود سکه پارسیان بگیر من کم کم سکه پارسیان میگیرم چندتاشون میدمش یه تیکه طلا.البته پس انداز ...

اره واقعا