2777
2789
عنوان

تب ولرز

374 بازدید | 22 پست

حتما نشونه عفونته؟پسرم سه شنبه گلودرد شد تو خونه مایعات ودارو بهش دادم بهتر بود ابته مدرسه نفرستادم الان بهو لرز داره وباز گلودرد وکمی تب  چرا بعد ۴ روز الان باز اینجور شد؟

سلام درمان نشده که

فردا ببرش سرم و ویتامینه داخل سرم بزن تا زودتر خوب بشه

انتی بیوتیک هم‌بگو دکتر بنویسه براش

مراقب باش از تب بالا تشنج نکنه پاشویه اش کن

اش وسوپ زیاد براش بپز

قرص ویتامینه ی زینک پلاس یاشربتش چنددوره بده بذار سیستم ایمنی بدنش تقویت بشه

مایعات گرم زیاد بهش بده برای گلو دردش 

شلغم عسل شیر ونشاسته هم عالیه

سرخود دارویی نده بهش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام درمان نشده که فردا ببرش سرم و ویتامینه داخل سرم بزن تا زودتر خوب بشه انتی بیوتیک هو بگو دکتر ...

اخه دو هفته پیش آنتی بیوتیکش تموم شده منم دکتر نبردم بهتر بود

مایعات زیاد میدم ممنون

خودم آنتی بیوتیک دارم بهش بدم یعنی؟

خیر به هیچ عنوان سر خود ندین آنتی بیوتیک باید حتما اگر لازم بود استفاده شه و دوره درمان کامل شه حتما نصفه قطع نشه وگر نه مقامت آنتی بیوتیکی به مرور زمان ایجاد میشه.... بیشتر ویروسی ها نیازی به آنتی بیوتیک نداره مگر یه شرایطی پیش بیاد که نیاز شه تجویز کنن پس فقط با دستور پزشک حاذق باید باشه 

مجدد ببرین دکتر 

برای اینکه بیماریش برنگرده و التهاب به طور کامل دفع شه موقع بیماری و مصرف دارو آب گرم فراوون بخوره تا از بدنش دفع شه بیماری 

بجای جوشانده ها هم بهش 4 تخم لعابی و پودر روتارین اگر میتونه مصرف کنه بدین 

میوه های دارای  ویتامین سی هم فراوون بخوره 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اخه دو هفته پیش آنتی بیوتیکش تموم شده منم دکتر نبردم بهتر بود مایعات زیاد میدم ممنون

وای منم همینطورم الان دو هفته س درگیرم داغون شدم اولش با سرماخوردگی‌و گلو درد بعد شد معده درد دیشبم تب و لرز شدید و افت فشار خیلی بده دکتر‌گفت ویروس جدید و انفولانزا همه چی باهم قاطی شده طول میکشه من میرم دکتر دارو سرم امپول میزنم بعد دوسه روز خوبم دوباره شروع میشه 

ما آبادانیا   
قبل اینکه بگیره هم هر روز آب سیب ابلیمو عسل میدم نمیدونم چرا زود به زود سرما میخوره

چون سیستم ایمنی بدنش ضعیفه دکتر گفت شریت ایموننس بدید بچه هاتون  عالیه من میدم  به پسرم شب به شب

برای تقویت سیستم ایمنی بدن خوبه دو هفته دیگه ببرش واکسن انفولانزا بزنه راحت بشه

قبل اینکه بگیره هم هر روز آب سیب ابلیمو عسل میدم نمیدونم چرا زود به زود سرما میخوره

ایمنی بدنش پایینه شربت ایمیونس بده بهش هم پاییز هم زمستون رو مرتب بده 

میتونی از دکترش مشورت بگیری آزمایش بده برای میزان ایمنی و اگر پایین بود یه تزریق خون از ورید به عضله براش انجام بدن 

برای پسر خودم چند شب پیش انجام داد دکترش و مطمئنم مؤثره چون به علم و مهارت دکترش ایمان دارم 

حتما در مورد این تزریق با دکترش صحبت کن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام درمان نشده که فردا ببرش سرم و ویتامینه داخل سرم بزن تا زودتر خوب بشه انتی بیوتیک هم‌بگو دکتر ...

اسی جان ببخشید وسط تاپیک میشه اخرین تاپیکمو گزارش بزنید ؟🥺 میترسم شناخته شم 

خودم آنتی بیوتیک دارم بهش بدم یعنی؟

نه انتی بیوتیک چون خطر داره مصرفش سرخود نده

اگه از ویروس باشه که انتی بیوتیک نیازی نیست باید این دورش سپری بشه

ایبوبروفن بده ضد درد و التهاب هست

سرفه هم داره؟؟ 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍