2777
2789
مشکل اینه تو رابطه‌م هنوز ولی نمیتونم ازش دل بکنم.میخام مهرش بره از دلم تا بتونم جدا شم 😢😢

ببخشید ولی تنها راه حلش اینه با کسی دیگه آشنا بشی و از کس دیگه محبت ببینی….. کم کم بدی‌هاش برات پررنگ میشه و دلتو میزنه خودت ولش میکنی

تا حالا یادم نمیاد مشکلی با گریه کردن حل شده باشه عزیزم ما وقتی مشغول به کار هستیم ذهنمون خالی نیست ...

باگریه مشکلی حل نشده؟ شاید تکدرمورد شما اینجوری باشه ولی به طور کلی گریه مکانیزمی هست برای اینکه آدمی دربرایر مشکلاتش عاجزه و نمیدونه چیکار باید بکنه آشفتست و هیچ کلمه ای نمیتونه بیانگر حالش باشه 

آدم گریه نمیکنه تا مشکلش حل شه گریه میکنه تا بتونه با مشکلش کنار بیاد 

درمورد اون قسمت آخر هم حتی اگه تا صد سال هم کنار اون شخص بمونن هیچکس جای عزیز طرفو نمیگیره 

شاید زنده باشه ولی دیگه زندگی نمیکنه 

شاید اینجوری نشدی تا حالا که درمیان جمع باشی و دلت جای دیگه باشه آدم عاشق یا کسی که فکرش درگیره هرچقدرم سرش گرم باشه هوش و حواسش جای دیگست تو عالم دیگه ای سیر میکنه کور و کر میشه چون تو دنیای دیگه ایه 

البته دیدگاهامون متفاوته و احترام میذارم به دیدگاه شما ولی درکل بنظرمن با سرگرم شدن و کارای دیگه نمیشه خیلی فکرو از موضوع اصلی منحرف کرد. مگر اینکه دوره زمانی خودشو طی بکنه و از اون حرارت اولیه بیوفته قضیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باگریه مشکلی حل نشده؟ شاید تکدرمورد شما اینجوری باشه ولی به طور کلی گریه مکانیزمی هست برای اینکه آدم ...

والا من که ۸ساله دارم گریه میکنم نتوستم با مشکلم کنار بیام بدتر افسرده شده بودم

ولی وقتی میرفتم سرکار و ذهن و فکرم سرگرم بود اصلا به اون مسئله  فکر نمیکردم

و اینکه درسته هیچ عزیز از دست رفته ای از دل ادم نمیره ولی نبودنش کم رنگ میشه در غیراین صورت همه ادم ها از رفتن عزیزانشون دیوانه میشدن

شبتون خوش

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۲_۱۶۱۲۴۷۵۲۰_eqf0.mp4/

۱- خودتو به کار یا یادگیری یه مهارتی مشغول کن که بخش زیادی از زمانتو در‌ روز بگیره

۲- از ته دل از خدا بخواه که اگر قسمتت نیست از دلت بره

۳- با خودت منطقی باش و دلایلی که برای رفتنش هستو با خودت مرور کن 

۴- باور داشته باش که آدمای بهتر میان تو زندگیت 

من خودم دارم رو این موارد کار میکنم و تا حدودی جواب داده

والا من که ۸ساله دارم گریه میکنم نتوستم با مشکلم کنار بیام بدتر افسرده شده بودم ولی وقتی میرفتم سرک ...

دقیقا چون دورش طی شده بعد از سال ها طبیعیه ولی اونی که تازه میخواد کات کنه نمیتونه فکر نکنه که کاملا غیر ارادی فکرش میره به اون سمت 

اوایلش گریست و فکر کردن و غصه خوردن بعدش دقیقا باید دیگه بیخیال شه و به زندگیش برسه وگرنه بخواد ادامه بده قطعا تبعت بدی داره  

شبت بخیر قشنگ جان ❤️