2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا . یکی خودم . میخوام ببینم رضا برگشت داره یان؟ و کی؟  دومی اینک فاطمه و محسن طلاق دارن؟

حقیقتا امکان برگشت داره ولی یکمی احتمالا طول میکشه و لجبازی میکنه...

بیشتر حس میکنم ممکن رابطشون درست بشه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
پس چرا میره میاد

طبیعی تو مسائل عاشقانه 😉

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
میشه برای منم بگی  دوستم داره؟حسش بهم چیه،کی میبینمش؟

لب مرزی حس کردم

حقیقتا امکان برگشت داره ولی یکمی احتمالا طول میکشه و لجبازی میکنه... بیشتر حس میکنم ممکن رابطشون در ...

حس میکنم با کسیه خودم🥲

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️
مرض ندارم دروغ بگم احساسی پاسور بلدم

من میخوام توروخدا🥹🥹به نیت احساسیم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مرض ندارم دروغ بگم احساسی پاسور بلدم

من بلد نیستم

ولی میشه لطفا برا من بگیری ببینی سیدعلیرضا بهم برگشت داره؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
لب مرزی حس کردم

حس س بهم چیه؟؟؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

سلام برا من بگو ترو خدا حسش بهم چیه

سلام

دوست داره و دلتنگ