2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم+شات

4546 بازدید | 124 پست

خودم با یه خط دیگه امتحانش کردم ..چنتا اس ام اس هم هست که دیگه اونا رو نمیزارم ..نصف چتا رو هم در حالی انجام میداده که داستان سک سی میخونده همزمان (خودم مچشو گرفتم)..حتی دنبال عکس هم بود از خودش بفرسته (کاری با اینکه اشتباه کردم یا نه نداشته باشید خودم داغونم به اندازه کافی)

دو روز بیشتر طول نکشید یعنی خودم طاقت نیاوردم لو دادم که وااااقعا پشیمونم احساس میکنم بیشتر باید صبر میکردم ببینم به کجا میرسه 

شوهرم اصرار داره که نیتش بد نبوده و محض کنجکاوی که بدونه کی هست ادامه داد..

شما هم نظرتون بگید و بگید که آیا بیشتر باید صبر میکردم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونم کاری نداشته باشم و نگم اشتباه کردی!

الان اونم طلبکاره و میگه میخواستم بدونم کیه و فلان!!!

مگه ۱۴ و ۱۵ سالتونه امتحان میکنید طرفو؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

توجیه شوهرت اصلا منطقی نیست

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

چطور ویس فرستادی

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....