2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهر گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 36 پست

الهی

توروخدا به چشم دخترخواهرشوهر نگاهش نکن، به چشم یه بچع ببینش

باهاش مهربون باش و اروم اروم از علاقش کم کن

میدونم منطقی نیست ولی اگه یهو همه‌ی توجهت بره سمت بچه خودت اون بچه خیلی اسیب میبینه، مراقب باش

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

الهییییی 😍😍😍😍😍

حسودیش شده به بچه تو راهیت

چه خوبه که اینقد باهم دیگه صمیمی هستین که به نینیت حسودیش میشه 

من اصلا از زن دایی هم خوشم نمیومد😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگوو نه چون من تورو دوست داشتم گفتم تو خواهر خیلی خوبی میشی خیلی مهربونی گفتم یه نی نی بیارم . نی نی چون تو قراره خواهرش باشی دوست داره بیاد تو جمع ما اون بخاطر تو میاد و از این حرفا

الهی توروخدا به چشم دخترخواهرشوهر نگاهش نکن، به چشم یه بچع ببینش باهاش مهربون باش و اروم اروم از ع ...

نه بخدا خیلی دوستش دارم خواهر شوهرم هم خیلی دوست دارم

بی صبرانه منتظرتم آروانم

بنظر منم با مهربونی آرومش کن و بهش بگو تو خواهر نینی تو راهی هستی توام مثل خواهر دوسش داشته باش

اینکه به خواهرشوهرت بگی و سعی کنی بچه رو از خودت برنجونیو دورش کنی(طبق کامنتای بعضی از دوستان) بنظرم اصلا کار درستی نیست

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
بگوو نه چون من تورو دوست داشتم گفتم تو خواهر خیلی خوبی میشی خیلی مهربونی گفتم یه نی نی بیارم . نی نی ...

میگه اصلا نی نی رو از کجا آوردی 

میگم از داییت بپرس  

بی صبرانه منتظرتم آروانم
بع مادرش بگو فعلا دیگه بچه نیاره این بچه تاب نمیاره

اره انقدر قربون صدقش رفتم تا آروم شد داییش هم قول داده شب ما رو ببره بیرون 

بازم خوبه صدق سرس آنید ما یه هوایی عوض میکنیم  

بی صبرانه منتظرتم آروانم
اره انقدر قربون صدقش رفتم تا آروم شد داییش هم قول داده شب ما رو ببره بیرون  بازم خوبه صدق سرس ...

توجه زیاد به بچه آنقدر بهش آسیب می زنه که یکیش همین هست نمیتونه توجه والدین شو به کس دیگه ایی ببینه

در آینده خیلی اذیت میشه