توروخدا به چشم دخترخواهرشوهر نگاهش نکن، به چشم یه بچع ببینش
باهاش مهربون باش و اروم اروم از علاقش کم کن
میدونم منطقی نیست ولی اگه یهو همهی توجهت بره سمت بچه خودت اون بچه خیلی اسیب میبینه، مراقب باش
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
چه خوبه که اینقد باهم دیگه صمیمی هستین که به نینیت حسودیش میشه
من اصلا از زن دایی هم خوشم نمیومد😂
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگوو نه چون من تورو دوست داشتم گفتم تو خواهر خیلی خوبی میشی خیلی مهربونی گفتم یه نی نی بیارم . نی نی چون تو قراره خواهرش باشی دوست داره بیاد تو جمع ما اون بخاطر تو میاد و از این حرفا
بنظر منم با مهربونی آرومش کن و بهش بگو تو خواهر نینی تو راهی هستی توام مثل خواهر دوسش داشته باش
اینکه به خواهرشوهرت بگی و سعی کنی بچه رو از خودت برنجونیو دورش کنی(طبق کامنتای بعضی از دوستان) بنظرم اصلا کار درستی نیست
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود