2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم باردارم‌ هفته ۲۵ ولی‌ خیلی استرس زایمان‌ دارم میخوام سزارین باشه ولی خانواده شوهرم همه مخالف ...

یعنی چی باید طبیعی بیاره

اصلا چرا رو زاییدن دیگران باید بخوان نظر بدن؟

به اونا چه

تو کاری رو که خودن دوست داری انجام بده

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
با درد شکم بلند شدم  اسهال   استفراغ  شدم الانم معده ام درد میکنه

حتما برو دکتر

که خدایی نکرده بیشتر نشه دردت

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
من خودم باردارم‌ هفته ۲۵ ولی‌ خیلی استرس زایمان‌ دارم میخوام سزارین باشه ولی خانواده شوهرم همه مخالف ...

به منم گفتن   ولی گوش نکردم پیش شوهرمم گفتن خوهرات و زنداداشات پس اونا چجوری طبیعی آوردن اینم یکیش  شوهرم گفت شاید اونا پولشونو از جونشون پیشتر دوس داشتن 

خدایا شکرت
خیلی زندگیمو بد ساختم  هیچکار مفیدی نکردم  همش حواسم پرته  هیچکاری برای پیشرفت نکر ...

پدرکبد ایران ۲۵ سالگی تازه شروع کردن به خوندن پزشکی ایرانی و پدر کبد ایران شو

بیل گیتس سابقه دار و دانشگاه نرفته بود و بعد از آزاد شدنش مایکروسافت رو تاسیس کرد الان پولدار ترین آدم جهانه

از همین فردا دوباره شروع کن و زندگیتو بسازن

آدما هیج وقت تورو بابت دیر به موفقیت رسیدن قضاوت نمی‌کنند

بابت هیچ حرکتی  نکردن قضاوت میکنن