2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه که ننیشه نیومد تازه عروسی کردین تو عقد خیلی ددست داشتم بهش بگم چون خیلی دوسش داشتدچیزی نگفتم ف ...

نمیدونم چی بگم

خیلی موضوع حساسیه ....پوششتو پوشسده تر کن ببین شرایط بهتر میشه یا ن.مثلا مانتو بپوش

خواهرتم طفلک نمیدونم چیکار میشه براش کرد...مست نس م تو نوقعیت تنها باهاش قرار بگیری و از قبل گوشیتو بذاری رو. ضبط

ولی هر حرکتی بخوای بزنی زندگسش خراب میشه

شایدم ب دروغ گویی متهم بشی....و خواهرت ازت دلسرد بشه

خلاصه که بدجور شرایط،حساسیه....

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
دوسالی میشه تازه عروسی کردین ازاول فکر کردم یبار به ب سنم دست زد ولی اهنیت ندادم کفتم شایدداشتباه کر ...

خدا لعنتش کنه!

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
نمیدونم چی بگم خیلی موضوع حساسیه ....پوششتو پوشسده تر کن ببین شرایط بهتر میشه یا ن.مثلا مانتو بپ ...

دقیقا هم چون خواهرم خیلی دوست دارم دلم نمیخواد چیزی بگم میگم شاسد به مرور زمان خودش بفهمه هم میترسم بگذره بدتر بشه 

سر دوراهی بدیم امیدوارم به مرور ترک کنه ممکنه

واقعا نمیشه کاری کرد   

حقیقتا اولین تاپیکیه تو نی نی سایت ک نمیتونم و نمیدونم چ نظری بدم...

دقیقا هم چون خواهرم خیلی دوست دارم دلم نمیخواد چیزی بگم میگم شاسد به مرور زمان خودش بفهمه هم میترسم ...

میتونی با ۱ نفر ک بهش اعتماد داری امتحانش کنی ک اهل هرز پریدن هست یا ن

مثلا دوست صمیمیت

ولی نگی بهش ک شوهر خواهرته

دقیقا هم چون خواهرم خیلی دوست دارم دلم نمیخواد چیزی بگم میگم شاسد به مرور زمان خودش بفهمه هم میترسم ...

خواهرت چن سالشه؟

۲۶

فقط فعلا بهش بگو وقتش نیس بچه بیاری و...

زو اینم فک کک ک بهترین کار چیه اگه دوباره خدایی نکرده بهت دست زد

نگاه تند بهش بکنی

کلامی بهش تذکر بدی کرعایت کنه و کارش زشته

بی تفاوت باشی

ب مامانت بگی 

یا.....

نمیدونم واقعا ولیرفک کن ک اگه خدایی نکرده پیش اومد بددنی چیکار کنی

متاسفاته الان رابطه های نامشروع تو فامیل نزدیک خیلی زیاد شده

خیلی شنیدم تز ادمای مختلف

بعضیا هی تست میکنن ببینن طرف اهلش هست یا ن....

پس تو ذهنت ۱ جوابی با کاری اماده داشته باش،شتید لازم شه

داغون میشه خواهرم میگمدالان  داغه اولشه شاید بعدا بهتره بشه یا پذیرشش براش راحتره بشه،نمیدونم چ ...

هر کسی داغون میشه