2777
2789
عنوان

طلاق در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 10304 بازدید | 75 پست
نه دوران صیغه رو میگن ،تو بعد از عقد محضری قانونا و شرعا همسر شوهرتی به کسیم ربط نداره اختیار خودته ...

الان اطراف من این موضوع براشون جانیفتاده واقعا عذابم میدن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

روحیه و جوونیم رو نابود کردن مهریش به چه درد میخوره 

از مهریه میتونی به عنوان اهرم فشار استفاده کنی وقتی طرف مقابلت اهل طلاق توافقی نباشه ،بری مهریتو در عوض حق طلاق ببخشی.اونوقت راحت بدون دردسر جدا میشی وقت حق طلاق داشته باشی

وکیل نظرش روی طلاق توافقی بود 

اره اگر بیاد طلاق توافقی بده خوبه ،ولی برای محکم کاری که نزنه زیرش برید ثبت اسناد حق طلاق در قبال بخشش مهریت بگیر ،اینطوری اگر بزنه زیرشم دیگه تو حق طلاق دارب

کسی بوده ک توی شرایط من باشه؟ خواهش میکنم بگید از شرایط تون و چطور رفتار کردید 

ببین من خودم یکبار دوران عقد جدا شدم ولی دوشیزه بودم ،مهریمو بخشیدم و حق طلاق گرفتم یک ماهه جدا شدم .

ولی یکی از آشناهامون شرایطش مثل تو بود بکارتشو تز دست داده بود و توافقی خیلی راحت جدا شدن ،حالا داستان شناسنامشو نمیدونم

به جنون دارم کشیده میشم بخاطر حرف بقیه دوستم بهم گفت اگر کسی نیاد بگیرتت چی باهمین بساز گفتم بابا نمیتونم حرف معمولیش طرف فحشه این چه گلی به سرم زده ک بخوام فکر کس دیگه باشم

خودم فقط میخوام از زندگیم گمشه بیرون مهریه نمیخوام ولی مامانم میگه بخاطر این سه سالی که زجرت داده و ...

اگر از خانواده خودت این موضوع بکارتت جایی درز نکنه تو فامیل و بگید دوشیزه ام هیچی کاری نداره ،یه چیزیه بین خودت و شوهر آیندت