2777
2789
اینم همینه روانما ریخته بهم همش ازم طلبکاره مدام اذیت میکته

این موضوعات خیلی حساسن و یه درمان شخصی مختص خانوادتون نیاز داره ک بگه بهتون تک تک افراد خانواده چطور باید با این بچه رفتارکنن ک خدایی ناخواسته نتیجه عکس نده. پس خواهشاً از نصیحتا و روشهای اینو اون الگو نگیر و حتما برو پیش متخصصش.واقعا مهمه وغیرقابل برگشت چون رفتارها بمرور نهادینه میشن وشخصیتش رو شکل میدن ک اکثرا غیر قابل تغییرن

پسر همینه دیگه.من اونروز با برادرزادم چنان کتک کاری کردیم سر فحش دادنش در تاریخ نوشتنی😂😂😂شب زنگ ز ...

بچه من اصلا شعور معذرت خواهی نداره هیچی نمیفهمه نه محبت نه هیچی فقط طلبکاره وحشی یعنی تو کل زندگیم بچه این مدلی من ندیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این موضوعات خیلی حساسن و یه درمان شخصی مختص خانوادتون نیاز داره ک بگه بهتون تک تک افراد خانواده چطور ...

رفتم چندین مشاور رفتم حتی روانپزشک یکسال و خورده بهش دارو دارم تازه وحشی تر و بدتر میشد

داداش منم همینه به نظرم باید یه ورزش برن که انرژیشون تخلیه شه اما داداش من اصلا قبول نمیکنه بره

فوتبال میره و خیلی هم تو کوچه بازی میکنه با بچه ها و همسناش تو ورزشم مدام دعوا میکنه تو مدرسه ام که بدتر 

اگه ایتا داری این کانال فایلای صوتی داره که شاید بدردت بخوره تو پروفایلش نحوه ی راهنمایی دریافت فایلای صوتیو داره ولی کلا میگن باید با نوجوون دوست بشین کارایی که دوتایی میتونین باهم انجام بدین باهاش دونفری برین گردشو تفریح بدون ایرادگیری بذارین بهش خوش بگذره اینحوری میگن بعد از مدتی نوجوون به حرف شما گوش میکنه خیلی سخت نگیرین تعافل کنین یعنی اگه اشتباهی مرتکب شد سعی کنین نادیده بگیرین و برعکس کارای خوبشو برجسته بکنین   اگه میتونین یه کلاس ورزشی که خودش دوست داره ثبت نامش بکنین اگه تغذیش ناسالمه کم کم این تغذیه رو کمش کنین یا حتی از طب سنتی کمک بگیرین یسری داروی گیاهی لازم بهش بدین یا حجامت یا هرکاری که لازم داره براش انجام بدین اگه واقعا چیزی که میخواد چیز مضری نیست باهاش مخالفت نکنین و وقتی میخواین بهش چیزیو بگین انجام بده دوتا راهو که بهتره رو بهش پیشنهاد بدین تا حق انتخاب داشته باشه وباشما لج نکنه  مسئولیتهای کوچیک هم  بهش بدین و درقبالش تشکر بکنین 

https://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6

2791
2779
2792