2777
2789
عنوان

15 میلیون بدی دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 97 پست
😩😩😩😩خدا نکنه 

خدا نمیکنه 

بنده ی خدا میکنه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خوبه اگه پشیمونه خوبه

نه بابا پشیمون بود ک بلاک شده باشه ترسید کلاهبردار باشه بعدا یارو جوابش داد بعدش یکم باز مضطرب شد نمی‌دونم اصلا من ک نتونستم اصلا حرف درست حسابی بهش بزنم هیچی به عقلم نرسید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ملیون داده من هشتصد دادم انقدر زورم آمد که تازه کاریم برام نکرد دعا طلسم اینا الکیه کارو باید خدا درست کنه 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
۱۵ملیون داده من هشتصد دادم انقدر زورم آمد که تازه کاریم یرام نکرد دعا طلسم اینا الکیه کارو باید خدا ...

چی بگم همین مرد اونوقت به من می‌گفت درکم کن پول ندارم الان از کجا پول آورد برای دعا نویس چقدر دوست داشتم این حرفا بکوبونم تو صورتش 15تومن پول بی زبون 😪

چی بگم همین مرد اونوقت به من می‌گفت درکم کن پول ندارم الان از کجا پول آورد برای دعا نویس چقدر دوست د ...

این دعا طلسم الکیه اگر. اونا بلد بودن کاری برا خودش میکردن یه جوری دزست میگفت اززندگیم من فکر میکردم واقعا خونمونه بعد دعاییکه بهم داد هیچ تاثیری نداشت برام الانم واقعا پشیمونم که چرا این کارو کردم  ولی اگر اتفاق نیوفتاد اون ۱۵ملیونو ازش بگیرین 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
این دعا طلسم الکیه اگر. اونا بلد بودن کاری برا خودش میکردن یه جوری دزست میگفت اززندگیم من فکر میکردم ...

پول پس بده هستن مگه بعد طرف راهش دوره اینجا نیست گفت کدوم شهرستان الان یادم نیست باورت میشه دعارو هم با تیپاکس فرستاده😂

پول پس بده هستن مگه بعد طرف راهش دوره اینجا نیست گفت کدوم شهرستان الان یادم نیست باورت میشه دعارو هم ...

😂😂😂😂😂وای خدا شوهرت چه با دل امیدی این کارو کرده 

من یه دوستی دارم خیلی تو کار دعا طلسمه بعد برا ازدواجش از یه نفر گرفت دوسال پیش ۱۰ملیون داد بهش اون ازدواج کرد پسره اما دوست من مجرد موند هی میرفت پیشش پولای گنده گند میگرفت یه روز پارک بودیم یه نفر امد به زور به دوستم گفت بیا فالتو بگیرم گفت میری پیش دعا نویسه اون‌برا خودت دعا  مینویسه نرو پیشش اقا سه ماه بعد ازدواح کرد بهش الان میگم تو پنجاه ملیون خرج کردی هیچ کار نکرد برات گول این دعا نویسا رو نخوریم واقعا

اون ک بعله اما خدا کاش نذاره بنده انجام بده😫

صدقه بده 

مهمتر از اون با شوهرت صحبت کن، از عواقب این چیزا براش بگو 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
نمیدونم چجوری باهاش حرف بزنم ک قبول کنه الکی جبهه نگیره

با مهربونی قطعا