2789
خنگگگگگگگگ  همش میگفت که دوست دارم بچم از تو باشه! اصلا با اون حرفم180 درجه فرق کرد

خب بهش برخورد حق بده 

اگ‌اون میگف دور و برم دختر زیاده ت چیکار میکردی؟

ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛

انشالله فردا خیلی حالتونو نگیره

آره 

انشالله🥺

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بهش برخورد حق بده  اگ‌اون میگف دور و برم دختر زیاده ت چیکار میکردی؟

سرد میشدم چیکار کنم؟

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
اون بازم بهت علاقه داره فک کنم  یکاری کن مطمئن بشه دوسش داری

اره ...

چیکار کنم/:

بعد اون حرف 2 روز ان نشد بعد گفت کار داشتم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
اره ... چیکار کنم/: بعد اون حرف 2 روز ان نشد بعد گفت کار داشتم

میگم ک کاری کن بفهمه دوسش داری 

نمیدونم چیکار ولی خب یکم از این دلبری های دخترونه انجام بده😂 

متن عاشقانه هم نمیشه چون رلت نیس 

تاحالا بهت درخاست داده؟

میگم ک کاری کن بفهمه دوسش داری  نمیدونم چیکار ولی خب یکم از این دلبری های دخترونه انجام بده😂& ...

بابا این بیشعور گفت زنم میشی؟

گفتم نه

گفت چرا 

گفتم نه!

بعد منم گفتم تیپت و .. خوب نیست

گفت باشگاه و.. میرم تیپمم میرسم

میگم ک کاری کن بفهمه دوسش داری  نمیدونم چیکار ولی خب یکم از این دلبری های دخترونه انجام بده😂& ...

برای اولین بار بود کرده..

تا به حال 2 بار معذرت خواهی کرده

بابا این بیشعور گفت زنم میشی؟ گفتم نه گفت چرا  گفتم نه! بعد منم گفتم تیپت و .. خوب نیست گف ...

منظورم رل زدن بود 

خب ت که دوسش داشتی یکم لوس میشدی بعدشم میگفدی اره میشم 😁

منظورم رل زدن بود  خب ت که دوسش داشتی یکم لوس میشدی بعدشم میگفدی اره میشم 😁

نه 

احمقممممممممم

حالا میره باشگاه و تیپش خوب شده که بهش حس پیدا کردی؟

بخاطر اخلاقش خوشم میاد خوش خنده اس امروز عبوس شده.. بهتره بگم از اون روز که گفتم پسر زیاده دورم