2821
2789
چه عالی ، چه ویژگی هایی داره سبک زندگیتون😃

نه دل سپردم به کسی 

نه کسی بم دل سپرده😂🤣

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

برای اولین بار رو پسری کراش زدم..

مکالمون را ببینین کی مقصره..

عکس از خودم فرستادم خدایی تعریف کرد..همش دیر جواب میداد گفتم برو زدی ذوقم گفت ببخشید منم جوابش اینو گفتم:

نمیخام واقعا نمیخامم .. باید شعورت برسه که ببینی چقدر مشتاق بودم باهات حرف بزنم..

من بهت ارزش دادم و فراتر از دوستی بهم ارزش داشتی ..

اینکارت همه چیو فهموند اشتباه بزرگ! 

ممنونم ازت .. 

بعد اون:ببخشید معذرت میخوام 

من:

برو به کارت برس ممنونم

اون:خواهش میکنم 

من:ببخشید عصبی شدم روت..

متاسفم..

توعم خسته بودی اومده بودی منم اعصابتو زدم ببخشید

مقصر کیه خدایی

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به امتحان فیزیک فردا فکر میکنم

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

اون چرا معذرت خواهی کردی وا 

جانم؟

نکنم ؟ 

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
برای اولین بار رو پسری کراش زدم.. مکالمون را ببینین کی مقصره.. عکس از خودم فرستادم خدایی تعریف کرد ...

دشمن😐 

هعییی منم ت این موقعیت بودم ولی خب فک کنم اون مقصره 

دیگ منت کشی برا چیشه😐😂

ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛

جانم؟ نکنم ؟ 

نه آخه وقتی طرف دیرجواب میده یا چنین پیامایی سردی میده خوب این اصلا نرمال نیس بنظرم نمی‌دونم حالا هرکس پاتنرش یه جوره 😐

من سکوت میکنم،تو احساس زرنگی کن!🤍✨
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز