geosmin مدیر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3180 عنوان بهم میگه بیا جای من بهش پیام بده😐 | مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 19 پست دوستم میگه بیا جای من به دوست پسرم پیام بده ک نظرشو راجب یه موضوعی جلب کنه... 1402/08/02 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فسقلیتون عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3843 منم بش گفتم میگه اون نمیفهمه تویی تو حرف بزنی حل میشه،میدونم نباید قبول میکردم ولی جنبه نداره الان ف ... بزاناراحت بشه اشکال ندارع درحقش خوبی میکنی رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
پیشول_یه_بار_تعلیق عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 7734 دقیقاا🚶♀️تازه فقط برا دعوا هم نمیگه مثلا راجب چیزی حرف بزنن میگه تو بیا به جا من حرف بزن طرز فکر ت ... وااي با قرأن سممممم😐واقعا ادم چندشش ميشه ... بنظرم دوستت شخصيت درستي نداره والا هركي بود بجاش ميديد طرف شهصيتش رو دوس نداره مينداخت بيرون پسره رو ... خيلي بده بگو چ كاريه بدا من رل بزنم باهاش 😂🤣 ….
geosmin مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3180 وااي با قرأن سممممم😐 واقعا ادم چندشش ميشه ... بنظرم دوستت شخصيت درستي نداره والا هركي بود ب ... خیلییی سم😐😂چون دوسش داره میخواد هر جور شده نگهش داره یا اینکه دوست داره به چشم اون خیلی خوب به نظر بیاد.یاد رمانا میوفتم شخصیت اصلی چتاش منم خیلی مسخرست😐
پیشول_یه_بار_تعلیق عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 7734 خیلییی سم😐😂 چون دوسش داره میخواد هر جور شده نگهش داره یا اینکه دوست داره به چشم اون خیلی خوب به ن ... 😂🤣🤦🏻♀️ ….
فندق_کوچک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4856 خب چطور بگم نه ک ناراحت نشه میگه بابا اون ک نمیفهمه تویی،اتفاقا هر وقت حرف زدم قانع شده ولی دوستم دا ... ببین وقتی چندبار براش دلسوزانه توضیح دادی و همچنان همونه ، دیگه اگه ناراحت هم شد مهم نیس واقعا/:هر وقت حرف اش آورد مستقیم بهش بگو فلانی من نمیتونم و روی این موضوع اصرار نکن (: