2777
2789

من مشکلاتی ک در بارداری برام پیش اومده بود رو میخوام براتون بگم خدا وشکر الان دیگه مشکلی ندارم حل شده ولی خواستم براتون بگم خیلی تو دلم سنگینی میکرد 

من اولین نوه دختری از طرف مادربزرگ مادری هستم وچون قرار بود اولین نتیجه ی اونارو به دنیا بیارم براشون خیلی عزیز بود مادربزرگم خیلی منو دوست داشت خیلی تا مادرم خبر بارداریمو به مادربزرگم اینا داد خیلی خوشحال شدن اگ هستین ادامشو بزارم و درضمن یکم ترسناکه اگه میترسین تاپیک ترک کنین این داستان واقعی یعنی در اصل برای خودم اتفاق افتاده ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زود تعریف میکنی که بمونم تو تاپیک؟😶

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بگو عاشق داستانا ترسناکم هرچند بعدش از ترس خوابم نمیبره و پتو رو میکشم روسرم ب خیال اینکه جنا نبیننم ...

من پتو بکشم سرم بیشتر میترسم باید به اطرافم دید داشته باشم 😁

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

مادربزرگم ک شنید باردارم اورد برام یه چشم نظر اصل و قدیمی و یک شبق خیلی قدیمی ک از مادربزرگای مادربزرگم مونده بود یعنی به شش هفت نسل رسیده بود رو داد بع من تا ترس تو دلم نباشه زنداییام اینو تو بارداریاشون خواسته بودن ولی مادربزرگم ب امانت میداده ولی برای من امنت نداد کلا داد دستم تا بمونه برامن منم اینو گرفتم مثل دستبند کردم و انداختم دستم خیلی خوشگل بود تو دستم دو سه روز میگذشت ک من اینارو گرفته بودم یه روز ک 

من پتو بکشم سرم بیشتر میترسم باید به اطرافم دید داشته باشم 😁

نه من باید پتو بکشم روم عذر میخام سرویس هم بخوام برم شوهرمو بیدار میکنم ،حالا سرویس بهداشتی کجاس تو خونه😂

شوهرمم قشنگ متوجه میشه میگه مجبوری مگه 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌