2777
2789
عنوان

روز دادگاه یه روز بعد عروسیمون 😅😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 44 پست
مشکل من حادترازشماس ب اجبار تو۱۳ سالگی نامزد کردم مستاجرم الان ولی واس همین مستاجریم کلی عذاب کشیدم ...

عزیزم منم مشکل شما رو دارم ۶ سال با خانواده شوهر عین یه کلفت بودم بعدم با دروغ خونمو ازم گرفتن الان مستاجرم کلی عذابم دادن بخاطر دختر ۳ سالم موندم😭😭

🥺من مدیون خانوادم هستم درسته باعث بدبختیمو اونا شدن و به اصرارشون‌تن به این ازدواج دادم اما اونها ا ...

عزیزدلم میفهمم حالتو خیلی دردناکه 

منم سن خیلی کم ازدواج کردم 

همسرم خیانت کرد تا من فهمیدم خودش خودشو کشت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخالت خانوادش و دست بزنش وخیانتش و توهین وتحقیر و فحشاهاش منم بار وبندیلمو تا قبل از اینکه بچه‌دار ...

خوشبحالت خوب کردی

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  

نمیدونم چی بگم مردا واقعا پست شدم خودشون خیانت میکنن ولی اگه زن خیانت کرد میکشنش خودشون تحقر میکنن اگه زن چیزی گفت کتکش میزنن خودشون اجازه ی دخالت خانواده میدن اگه خانواده ی زن حرفی زد خوردش میکنن مردا همینن ذاتشون اینه فقط میان سمت دخترا واسه خوابوندن شهوتشون

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
عزیزم منم مشکل شما رو دارم ۶ سال با خانواده شوهر عین یه کلفت بودم بعدم با دروغ خونمو ازم گرفتن الان ...

من از دوره کودکی انگاری پرت شدم تو دنیای ادم بزرگا باورت نمیشه سه ماهه اول ازدواجم مث یه جنازه بودم لباس فرم مدرسمو میپوشیدم صبا ساعت ۷ گرریه میکردم یه فراموشیه نسبی گرفته بودم کلللی لاغرشدم رنگم زرده زرد بود جوریک هرکی میدید میگ این حاملس ک اینقد ضعیف شده درصورتی ک خبرنداشتن ازدلم  بعدش گفتن بچه دار نمیشی کلللی دکتر چرخوندن منو وهمه دکترا گفتن مشکلی نداری منتها رحمت خیلی کوچولوعه و صبر کن خلااصه سرتو دردنیارم باکلی نذرو نیاز بچه دار شدم شش ماهه بودک گف همه سرمایمو میفروشم بریم دهاتمون گوسفند نگه دارم کلی گرریه کردم‌گفتم‌من نمیتونم اونجا غریبم بچم گناه داره اونجا ن‌گاز هس ن اب چجوری بمونم زدهممه وسیله هامو شکوند بزور با چشم گریون رفتم دوسالم اونجا موندیم😭😭الانم ک اینجوری ببین کلا سرگذشتو عمره من خیییلی بیخود بودو با بدبختی مرگم ارزومه بخدا

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

ماهم دوسال پیش این موقع باهم دوست شدیم چقدر روزای خوبی بود زندگیم رنگ و بوی دیگه گرفته بود داشتم بال درمیوردم از خوشحالی دوسال همیشه از بودنش از این هست شکر میکردم

ولی خب امسال راه من جدا شد و راه اون...🖤