🥺من مدیون خانوادم هستم درسته باعث بدبختیمو اونا شدن و به اصرارشونتن به این ازدواج دادم اما اونها ا ...
عزیزدلم میفهمم حالتو خیلی دردناکه
منم سن خیلی کم ازدواج کردم
همسرم خیانت کرد تا من فهمیدم خودش خودشو کشت
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دخالت خانوادش و دست بزنش وخیانتش و توهین وتحقیر و فحشاهاش منم بار وبندیلمو تا قبل از اینکه بچهدار ...
خوشبحالت خوب کردی
آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...
نمیدونم چی بگم مردا واقعا پست شدم خودشون خیانت میکنن ولی اگه زن خیانت کرد میکشنش خودشون تحقر میکنن اگه زن چیزی گفت کتکش میزنن خودشون اجازه ی دخالت خانواده میدن اگه خانواده ی زن حرفی زد خوردش میکنن مردا همینن ذاتشون اینه فقط میان سمت دخترا واسه خوابوندن شهوتشون
یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
ماهم دوسال پیش این موقع باهم دوست شدیم چقدر روزای خوبی بود زندگیم رنگ و بوی دیگه گرفته بود داشتم بال درمیوردم از خوشحالی دوسال همیشه از بودنش از این هست شکر میکردم