2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چ تصمیمی میگرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 50 پست
اینم بگم با شوهرم ۱۵سال تفاوت سنی داریم و اصلا درکی ازهم نداریم

من درکت میکنم شوهرمنم اختلافش زیاده باهام بشدت خسیسه و خستم خیلی خستم نه رابطه ی عاطفب داریم نه جنسی ولی بخاطر بچه هام موندم نمیدونم کارم درسته یانع ولی حوصله ی شروع یه زندگی جدیدوندارم روحیم مرده

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من بودم از این مرد اصلا بچه دار نمیشدم. اگه این آقا نباشه لا همسرت زندگی میکنی؟ببخش اینو میگم پس بی ...

نه از همون اول کلا بددل بود بهم اعتماد داره اما اجازه نمیده حتی جلو در برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد دخترات چی میشن؟ پسره میخواد باهات ازدواج کنه؟ دختراتو قبول میکنه؟ از کجا معلوم پسره بهت دروغ نمیگه ؟ مطمئنی نقش بازی نمیکنه؟ 

ی سوال دیگه واقعا همسرت هیچ خوبی نداره و اینا بهونه هات نیستن و چون یکی دیگه رو میخوای همش از شوهرت ایراد میگیری؟ آیا اغراق و بزرگ نمایی نمیکنی تا بتونی ب هر ترفندی طلاق بگیری؟

نه از همون اول کلا بددل بود بهم اعتماد داره اما اجازه نمیده حتی جلو در برم

اخه عزیزم چرا دیگه بچه آوردی اونم دوتا.شرایطتت سخته خیلی باید اساسی فکر کنی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
تازیر یه سقف نرفتی نمیشه گفت خوبه کسی یا بده  دخترات چی؟اونارو قبول میکنه؟خانوادش چی؟

خودش با بچه داشتنم مشکل نداره ... بچه هامم میزارم خونه پدرم عاشق بچه هامن از باباشون بیشتر هواشونو داره

تا ۹سالگی باخودمن بعدشم خدا بزرگه

من دوتادختر دارم شوهرمم بددل وشکاکه اما اگه یه روزی بخوام ازش جدا بشم اگر هزاران نفر بیان خواستگاری وحتی دست نوشته بهم بدن که دخترام مثل بچه خودش بزرگ میکنه من حاضر نیستم واسه ثانیه ای دخترام‌زیردست ناپدری باشن مخصوصا که دخترهستن... 

خب وقتی شوهرتو نمیخاستی چرا بچه دار شدی🥱بعدشم به امید اون پسره طلاق نگیر،اگه خودت میتونی گلیمتو از آب بکشی طلاق بگیر،در غیر این صورت خود بچهات آواره نکن،اونم دوتا دختر🥱

کاربری قبلیم تعلیق شد🥲
تا ۹سالگی باخودمن بعدشم خدا بزرگه

عزیزم با بعدشم خدا بزرگه نباید تصمیمتو بگیری

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اخه عزیزم چرا دیگه بچه آوردی اونم دوتا.شرایطتت سخته خیلی باید اساسی فکر کنی

عین دوبارش ناخواسته بوده.... واقعا دارم کم میارم خسته شدم همش غریبی و بی کسی و تنهایی با ی مرد خود خواه و اذیتکار

به ریسکش نمیرزه.اومدیم جدا شدی نخواست ازدواج کنه یا اصلا کرد،از کجا معلوم منت نزاره من مجرد بودم تو ...

دقیقا 

و ممکنه بعدا بزنه زیر حرفش و بگه تو با من ب شوهرت خیانت کردی از کجا معلوم ب من وفادار بمونی؟

خودش با بچه داشتنم مشکل نداره ... بچه هامم میزارم خونه پدرم عاشق بچه هامن از باباشون بیشتر هواشونو د ...

وای خدایا باورم نمیشه 

بچه هاتو داری میدی دست پدر مادرت بزرگ کنه

من بچه که بودم پدرو مادرم همیشه سرکار بودن ی شهر دیگه ما ی شهر دیگه خونه مادربزرگم زندگی میکردیم من همیشه کارم گریه بود که چرا مثل بچه های دیگه پدرو مادر خودمو ندارم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

شما ذهنت پرشده از ایرادای همسرت و عشق اون اقا مشخصه نمیتونی تصمیم درستی بگیری 

اگه توان داری بابچه هات جدازندگی کنی بسم الله کاری نکن ازاینجا مونده ازاونجا رونده بشی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...