2777
2789

اصن کار زیادی نداره... شما هر دستور کیکی رو میتونی تو ماهی تابه هم انجام بدی ولی خیلی مراقبت میخاد و شعله پخش کن و گاز زیرش کم کم باشه ... مثلااا ب اندازه نیاز دولیوان ارد ی لیوان اب یا شیر ی لیوان شکر توک قاشق پکینک پودر یا جوش شیرین توک قاشق وانیل و ی عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن مایع ی قاشق کره خوب... مثلاااا کره و روغن و شکر تخم مرغ رو خوی خوب همزن بزن ده دقه بعد ارد و سه بار الک کن با پکینک پود و وانیل قاتی کن بریز توش همزن قشنگ شیر هم بریز یواش یواش یا اب... اگر دیدی چسبندس یکم روغن بریز یا  ارد بریز ک نچسبه ب دستت هر وقت نچسبید قشنگ گوله کن. بزار نیم ساعت بمونه... تازه اگرم حالت مایعی داشت غلیظ هم نشد عیبنداره میتونی بریزی تو ماهیتابه... تازه دوس داشتی خودت تو این مایع میتونی کشمش و گردو باهم بریزی نصف لیوان یا جدا بریزی یا پودر کاکاعو بزنی دوقاشق ... یا پسته و فندوق و هرچی ک داری قاتیش کنی... بعد ک اماده شد همش هم خورد بریز تو ماهیتابه یکدست بشه... البته قبلش ظرفتو یکم روغن یا کره قشنگ بزن سه چهارتا قاشق بزن. بمال ب کل ظرف بعد داغش کن بعد مایع رو بریز توش بزار رو گاز زیرش شعلخ پخش کن بزار کم کم. درشو با دم کنی ببند یا سفت باشه کلا تا نیم ساعت هم بازش نکن. بوش ک درومد برو ی ذره باز کن میبین پف کرده چنگال بزن یا چاقو توش اگ نچسبید پخته . اگ چسبید ینی ی ده دقه ی رب لازم داره...فقط زیرش خیلی کم باشه ها نسوزه اگرم با شعله فاصله داشت خیلی بهتره. بعدشم اماده س. زیرشو خاموش کن. دورشو با قاشق لبه هاشو با چاقو ببر کفشم با کفگیر دربیار قشنگ درمیاد نوش جون

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش رو باهم مخلوط کنم یا جدا جدا

نگاه گلم این کیک کیک راحتیه ودردسر نداره 

اگه هم زن داری میتونی اول تخم مرغ و وانیل  رو هم بزنی بعد شکر رو اضافه کنی وهم بزنی (راستی یه لیوان ماست هم داره یادم رفت بنویسم)بعد ماست وروغن اضافه کنی وهم بزنی بعد ارد رو اضافه وبا چنگال هم بزنی .اینطوری پف بهتری می‌کنه 

وهم میتونی همه رو یکدفعه مخلوط وخوب هم بزنی

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اصن کار زیادی نداره... شما هر دستور کیکی رو میتونی تو ماهی تابه هم انجام بدی ولی خیلی مراقبت میخاد و ...

ممنون عزیزدلم خیلی کامل و مفصل توضیح دادین ...دوست خوب و کدبانو

ممنون عزیزدلم خیلی کامل و مفصل توضیح دادین ...دوست خوب و کدبانو

خواهش میییکنم موق باشی ولی کلا بزن سرچ کنی تو گوگل کیک و شیرینی با ماهیتابه برات میااره همه جی اسون

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد