2777
2789
عنوان

۲۰ کیلو کم کردم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 25 پست
تو سه چهار ماه ۲۰ کیلو کم کردی؟ مرگ تدریجیه این

والا من همه چی میخوردم نون برنج فقط چربی نمیخوردم و اینکه اصلا تحرک نداشتم هم باشگاه میرفتم هم پیاده روی داشتم از محل کارم تا خونه ب بدنم شک وارد شد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجوری کم کردی؟؟؟ مثلا ده روز اول چجوری ۴کیلو کم کردی؟؟؟؟

من از طب سنتی رژیم گرفتم ،کلا سالم خوری هست رژیم ،شیرینی جات وقند هم نمیشه بخوری،اون ۱۰روز دوره پاکسازی بود ،کلا برنج نخوردم تو این ده روز ،یه سری هم عرق های گیاهی استفاده کردم .چون اون مشاور گفته به کسی رژیمو نگو متاسفانه نمیتونم بگم واگرنه میگفتم عزیزم⁦🤦🏼‍♀️⁩

والا من همه چی میخوردم نون برنج فقط چربی نمیخوردم و اینکه اصلا تحرک نداشتم هم باشگاه میرفتم هم پیاده ...

اها خب پس اینجوری خوبه. بازم حواست باشه حتی اگه اصولی کم کنی ولی همش بدنت تو دریافت کالری کمبود داشته باشه آسب میبینی. یکم دیگه زمان بده وقت زیاده عجله نکن❤️

سلام مشاور ارشد طب سنتی هستم درزمینه درمان انواع بیماریها وتناسب اندام میتونم کمک تون کنم توی ۶۰روز ۱۰ کیلو وزن کم کنید بطور طبیعی و بدون عوارض برای بررسی داخلی بدنتون وچکاپ رایگان داخل روبیکا پیام بزارین ۰۹۳۸۰۶۸۸۳۷۵