2777
2789
عنوان

بی بی چک 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 37 پست
دعا کن آزمایشم مثبت باشه 🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭

مثبته گلم مثبته قشنگ حالتو درک میکنم دو هفته پیش از این بدتر بودم شوهرم وقتی ازمایشو گرفت گفت عدد ۱ بادم خالی شد😂😂یهو گفت ۱۷۶ اینقدر ذوق کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبته گلم مثبته قشنگ حالتو درک میکنم دو هفته پیش از این بدتر بودم شوهرم وقتی ازمایشو گرفت گفت عدد ۱ ...

کمردرد و سوزش معده همراه با تهوع خفیف کلافم کرده دیگه شاید توهم زدم 😭😭😭

ایشالله عزیزم ایشالله این ماه یه فندوق کوچولو تو دلت داشته باشی خبرشو بهمون بدی و صحیح و سالم بغلش ...

عزیزم اگ میخای تجربمو بگمت هشت هفته فقط برو سونو من حاملگی اخریم.تستم پررنگ پررنگ بود اصلا نمیدونسم حامله بودم رفتم سونو ن قلب بود ن بچه کلی ترسوندنم فلان.

دوهفته بعد رفتم همه چیش تشکیل شده بود

فقط شیش ماهگی چون رحمم لیز بود ازدستش دادم...وگرن سالم سالم بود.ممنونم بابت دعای خیرت گل

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۴سیکلمه و سیکلام ۲۹ر ...

بله چرا که نه احتمالا باردار هستی به امید خدای مهربون❤️❤️❤️ هر وقت مطمئن شدی به من هم خبر بده حتما

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️