2777
2789
عنوان

تولد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
خیلی هم خوبه.اما یکیش رو هم بگیرین کافیه.اصل مطلب ادا میشه

میگما الان داره فصلش میشه کتونی برند خوبم میشه خرید یا ست لباس های گرم توخونه ای 

البته ی کم‌زوده اما خب میشه 

یا حتی اگه اهل باشگاه باشه ست های باشگاه هم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ادکلناشو از دوستش میگیره که همش براش اصلشو میارم که من شمارشو ندارم ایرپادم داره ،اپل واچ مدنظر ...

لوازم مردونه.جعبه ابزار.کیف ابزار.لوازم ماشین.مثل واکس .دمپایی واسه داخل خونه.

میگما الان داره فصلش میشه کتونی برند خوبم میشه خرید یا ست لباس های گرم توخونه ای  البته ی کم‌ز ...

باشگاهی نیست ولی دنبال کفش اسکیچرز بود خوبه یادم انداختی😍😍😍

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
مچکرم حالا چرا ناراحت؟؟؟!!!

برا خودم ناراحتم خواستی بدونی تاپیک آخرم نوشتم 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
لوازم مردونه.جعبه ابزار.کیف ابزار.لوازم ماشین.مثل واکس .دمپایی واسه داخل خونه.

فوتبال دستی بزرگ و ساب ماشین 

منتظره پول دستش بیاد بگیره😂😂

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
برو بخر 🤣قیمتاشم سنگین هست ی چیز سنکین و خاصی میشه یعنی ی چیز سبک دم دستی نیس

عید 8 تومن بود اگه گرون نشده باشه😰

فوقش نصفشو میدم میگم نصفشم خودت بده😂😂👍

اسی گفتن منم لایک‌کن🥲  منم موندم چ‌کنم

عشقم بخون من کادومو پیدا کردم😂😂👍👍

🤣🤣👍۸ تومن پس گرونتر شده  مبارکشون باشه پیشاپیش🤣🤣😯

آره بابا انقد گرون شده کفشا که مخم سوت میکشه😂

فداتشم عزیزم😛🥰