2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 72 پست
من اصلا اهل هیچی نیستم سیگار. مشروب قلیون امروز رفتم واسه دخترم سیر بگیرم یه دختره نشسته بود جلو در ...

ینی سیگار برای خودت خریدی؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
من از همه چیم واسه بچه هام گذشتم 

انشالله بچه هات بزرگ بشن مایه افتخارت بشن، خستگی از تن ات در بره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من اصلا اهل هیچی نیستم سیگار. مشروب قلیون امروز رفتم واسه دخترم سیر بگیرم یه دختره نشسته بود جلو در ...

اگه ارومت کرد ب منم بگو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ینی سیگار برای خودت خریدی؟

اره میگم شاید آرومم کنه 

چون نت میتونم با کسی حرف بزنم نه داد بزنم نه گریه کنم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
اگه ارومت کرد ب منم بگو

نمی‌دونم حس اون دختره جلو درمون باعث شد 

احساس کردم اونم درد داره 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
نمی‌دونم حس اون دختره جلو درمون باعث شد  احساس کردم اونم درد داره

فامیلمون ورشکست کرد، سیگاری شد ۴سال پیش میگفت اروم شده

چند روز پیش دیدم تریاکی شده

حواست ب خودت باشع😁

فامیلمون ورشکست کرد، سیگاری شد ۴سال پیش میگفت اروم شده چند روز پیش دیدم تریاکی شده حواست ب خودت با ...

😀😀وسط این حالم خندیدما 

ینی میخوای بخاطر یک ادم دیگه خودتو نابود کنی؟ اولش سیگاره وبعد بدترش میشه.چرا ماها همیشه بدترین راه رو انتخاب میکنیم.بجای اینکه خودتو قوی کنی بخاطر بچه هات بخاطر خودت محکم روی پای خودت وایسی میخوای اول خودتو بندازی ته چاه !!! دو راه داری یا طلاق یا زندگی بخاطر دخترات...ببین توان کدومش رو داری.هر کدوم رو هم انتخاب کنی دنیا به اخر نرسیده....گر ایزد ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری....من زنهای زیادی رو دیدم بعد از خیانت هم بخاطر بچه هاشون موندن و با بچه هاشون عشق کردن.اونا رو به ثمر رسوندن و الان راضین که نرفتن و نتیجه زحماتشون تو بچه ها ثمر داده.انتخاب با خودته ببین روحیاتت چطوره.ولی حرفم اینه قوی باش تا چشمش دربیاد اگه واقعا خیانت کرده

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ینی میخوای بخاطر یک ادم دیگه خودتو نابود کنی؟ اولش سیگاره وبعد بدترش میشه.چرا ماها همیشه بدترین راه ...

کرده مطمئنم 

ولی انکار کردنش بدتر داره اذیتم میکنه انکارش هم مثل اینه بگو الان صبحه

اره میگم شاید آرومم کنه  چون نت میتونم با کسی حرف بزنم نه داد بزنم نه گریه کنم

یه مدت تو شوکی به خودت زمان بده...این روزا میگذره و برات عادی میشه اتفاقی که افتاده.اون موقع میفهمی که چه کاری خوبی کردی این اشتباهو نکردی.سیگار ینی چی....گل گاو زبون بخور.شربت زعفرلن بخور.قرآن گوش بده.سر سجاده بشین با خدا حرف بزن برای اون ناله بزن.حالت که جا اومد میفهمی که باید اتفاقا خودتو قوی و محکم کنی.دو تا دختر داری بس نیست برای انگیزه زندگی ؟؟ مگه تمام زندگی شوهره؟؟ خوش باش برای خودت و بچه هات

یه مدت تو شوکی به خودت زمان بده...این روزا میگذره و برات عادی میشه اتفاقی که افتاده.اون موقع میفهمی ...

دلم می‌خواد داد بزنم سرش 

تنها کاری که کردم پریشب فهمیدم زدم تو گوشش 

ده سال زندگی مگه الکیه 

کرده مطمئنم  ولی انکار کردنش بدتر داره اذیتم میکنه انکارش هم مثل اینه بگو الان صبحه

اصلا به درک که کرده....همیشه یادت باشه اولویت خودتی...‌اول خودت....خودت و بچه هات...چرا فکر کردی با خیانت دنیای شما به آخر رسیده؟ دنیا قشنگیای زیادی داره.دیدگاهتو تغییر بده

اصلا به درک که کرده....همیشه یادت باشه اولویت خودتی...‌اول خودت....خودت و بچه هات...چرا فکر کردی با ...

چقدر این حرفت. دلمو آروم کرد 

دلم می‌خواد داد بزنم سرش  تنها کاری که کردم پریشب فهمیدم زدم تو گوشش  ده سال زندگی مگه ا ...

با توجه به اینکه گفتی برادراش قبول کردن من بنا رو بر این گذاشتم که درست میگی و واقعا خیانت شده این جوابها رو دادم....

حالا احتمالات دیگه هم که باعث شده باشه شما اشتباه کردی هست شاید خیانتی در کار نباشه.خیلی زیاد حواستو جمع کن زندگیتو الکی خراب نکنی.اول مطمئن شو .مدرک داشته باش برای حرفت.

چقدر این حرفت. دلمو آروم کرد 

حالا آرومترم میشی.فقط زمان میبره.این قضیه تازه ست.جای زخم اولش درد میکنه بعد ترمبم میشه.فقط به خودت کمک کن این روزا رو با کمترین آسیب به خودت و بچه هات سپری کنی.نصف زنهای دنیا شایدم بیشتر این درد رو تجربه کردن.اینو بدون شما تنها نیستی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز